Sok ember mér utálja a romákat?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 14:18
2/13 anonim válasza:
1dolgot mondj, ami szerethető bennük.
3/13 anonim válasza:
Én mondjuk nem utálom őket, csak félek tőlük.
4/13 anonim válasza:
A helyi romákból indulok ki, akikkel találjozok mindennnap:
A község központjában, hangoskodnak, szemetelnek, isznak, agresszívan ordibálnak, össze hugyozzák/xarják a parkot, és lehúzzák a járókelőket.
Nem nyilván nem a férfiakat....
Ez megy non-stop.... hónap vége fele csak reggeltől estig kisebb megszakítasokkal, de amikir kapják a lovét, akkor van higy meg ejszaka is ordibálnak..... 2x volt hogy kiszoltam éjszaka, mert nem lehet aludni... persze menjek ki es elvagják a torkom...
Na Te ebben például mit szeretsz?
5/13 A kérdező kommentje:
Én ezeket értem a van kivétel de van ilyen a fehér emberek között is
2018. aug. 5. 14:44
6/13 anonim válasza:
azt úgy hívják,hogy fehér pr0li,aki a roma fehér változata.
7/13 anonim válasza:
7, csak tudod, azok a fránya arányok. Azok makacs dolgok. 100 fehérből egy tróger, száz füstösből egy normális.
8/13 anonim válasza:
Tisztelet a kivételnek, de alapvetően képtelenek beilleszkedni a társadalomba. Amennyit én láttam/tapasztaltam belőlük, az erősen negatív. Ostobaság, mocsok, agresszió, megfélemlítés, fenyegetőzés, lopás, betörés, bántalmazás, ésszerűtlen gyerekvállalás, munkakerülés, és alaptalan "sírás" a diszkriminációra hivatkozva, ha fel mersz lépni ellenük, és még sorolhatnám.
9/13 anonim válasza:
"van kivétel de van ilyen a fehér emberek között is"
Csak az a baj, hogy fehér embernél a deviáns alakok a kivétel. A romáknál meg az a kivétel, aki képes normálisan, emberhez méltóan viselkedni.
10/13 anonim válasza:
Nem utálom, de kerülöm. Nem azok az értékek számukra amik nekem és rettentő alpáriak. Az ilyet nem szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!