Jobb meghalni fiatalon,40-es éveink végén?
Kb innentől kezdődik az öregedési fázis, amikor már a mentalitás is változik, ergo nyugodtabbá válik az egyszerű ember.
Lehet másnak butaság, de nem kellene hogy megvárja az ember míg az idő elmúlik felette, 50 felett meg mindenkitől hallja az ember hogy csak egészség legyen, ott kíméli magát ahol tudja.
Kurt Cobain is fiatalon ment el, ráadásul hirtelen ami számára nem volt várható, de az ilyenek emberekről elmondhatjuk hogy éltek, és úgy lett vége az életüknek.
A családon kívül mi más szólna amellett hogy éljünk 60-80 évig, bár ki mire vágyik, unoka stb
Ez a kérdés azért merült fel bennem sokadszorra, mert ma megjegyezte a nyugdíjas szomszéd hogy fiatalos lendülettel pattanok fel a motorra, és mindig sietni lát.
Ezen el is gondolkodtam, hogy ha más így lát, és én is így vagyok boldog, akkor ennek így kellene befejeződnie.
Máshogy értelmezed, én azt írtam hogy nem szabadna megvárni hogy elmúljon körülötted minden, amit azelőtt csináltál, siklóernyőzés, testépítés, hobbi stb ugyanis az fizikai állapot véges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!