Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek olyan lány,...

Hogyan legyek olyan lány, akit aranyosnak és kedvesnek gondolnak?

Figyelt kérdés

Tudok cuki lenni,kedves, segítőkész is, viszont mégis érzek némi hiány érzetet,hogy talán nem vagyok elég jó ember,vagy hasonlók.

Ez alatt azt értem,hogy nem úgy gondolnak rám hogy pl:jaj, már megint itt van ez az idegesítő lány! Hanem épp az ellenkezője.

Szeretnék megnyerő és karizmatikus lenni, jelenleg azon vagyok,hogy megtaláljam miben vagyok a legjobb,de emellett szeretnék egy kicsit a személyiségemen is javítani.

Voltak régebben problémáim az életemben, amitől nehéz volt mosolyogni,de most már próbálom pótolni és mosolyogni és mosolyogni^^

Sokan mondják hogy aranyos vagyok,szeretek egyébként ismerkedni meg hasonlók, én mégsem érzem ezt.

Csak szeretnék mindenkire jól benyomással lenni,azt tudom,hogy önmagam kell hogy adjam és ne egy más személyt,de ezek mellett mire kell még figyelnem,valami tippek?

Sosem nyavajgok, elfogadom azt ami van, próbálok jó lenni de egyszerűen ott van bennem egy kis flegmaság is, amit szeretnék eltüntetni:)

Köszönöm a válaszokat előre is!

16L

2018. júl. 23. 12:45
 1/8 A kérdező kommentje:

A címet cseppet elírtam 😅

Úgy fogalmaznák inkább hogy aranyos és kedvesnek tartanak*

2018. júl. 23. 12:46
 2/8 anonim válasza:
Megnyerő és karizmatikus személyiséghez nagyon sok magabiztosság kell,ami nem azt jelenti hogy aranyosnak meg cukinak kell lenned. Egy alapvető jóindulat meg kedvesség elég, de ezt nem kell túlzásba vinni. Plusz nem tudsz mindenkikre jó benyomást tenni,nincs olyan ember és szerintem akik megneyerőek,azok pont azért azok,mert nem akarnak megfelelni senkinek,de ott vannak amikor szükség van rájuk.
2018. júl. 23. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bánj az emberekkel, ahogy szeretnéd, ha veled bánnának, és közben szeresd magadat is ugyanannyira, mint őket.

És légy türelmes saját magaddal szemben: kamasz vagy, olyankor minden olyan kusza. De elmúlik. :)

2018. júl. 23. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd a műcukiságot, annál gyomorforgatóbb dolog nincs is, mint amikor látszik egy kiscsajon, hogy teszi a fejét.
2018. júl. 23. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊❤️
2018. júl. 23. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Igyekszem megfogadni a tanácsokat😅

Még jöhetnek tippek 😊

2018. júl. 23. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell a flegmaságot eltüntetni, az nem egy nagyon rettenetes tulajdonság.

Ismerek két cuki lányt is, őket a külseje is teszi cukivá, de az is, hogy mindenkivel szívesen beszélgetnek, állandóan kedvesek, ölelgetősek, segítőkészek, kis érzelmesek, szerintem is nagyon aranyosak, és én is nagyon szeretem őket, úgy vettem észre nagyon sokan. Szóval itt az a lényeg, hogy sokat foglalkozz az emberekkel, és érdekeljenek téged, légy nyugodt, és barátságos, kedves. Mosolygós is, az is fontos. :)) de azért ne vidd túlzásba. Van akit zavar a túlzott közeledés, de mondjuk a legtöbb embert nem :D

2018. júl. 23. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek:) és köszönöm a sok-sok tanácsot 😊
2018. júl. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!