Nem merek feltölteni képeket? (többi lennt)
van egy problémám hogy félek kirakni közösségi oldalakra képet/képeket és egyszerűen nem tudom miért.
már tök sokan mondták hogy miért nincs képem , mikor tervezek csinálni képeket , segítsenek-e képeket csinálni és már mentem is velük és készültek is jó képek rólam de egyszerűen nem merem kirakni és elképzelésem sincs hogy miért. ( még sosem raktam ki képeket )
tudnátok valamit segíteni hogy bátorságot merítsek legalább egy kép feltöltéséhez? ( mert már úgy érzem hogy ez nem valami normális hogy nem merek egy képet se feltölteni )
előre is köszönöm ! 21/f
Szia! Csak most futottam bele a kérdésedbe, nem tudom, mennyire aktuális még a dolog ( ha sikerült legyőznöd ezt a "félelmedet", akkkor őszintén gratulálok ♥ )
Nekem is ilyen jellegű problémám van, egy ideje valahogy nem tudok képeket feltölteni az instámra. Régen ez nem volt gond, voltak fent képeim, és a lájkok száma sem érdekelt annyira, úgy voltam vele, hogy ha készült rólam egy kép, ami tetszett, akkor feltöltöttem. Mostanában viszont egyrészt úgy érzem, képtelenség rólam jó képet csinálni ( nem tartom magam csúnyának, de van enyhe önbizalomhiányom... :/ ), másrészt pedig annyira izgulok, mennyi lájk jönne rá, mert látom az olyan követettjeimet instán ( nem sztárok, sima ismerőseim ), akiknek egy képére jön vagy 100 szívecske, és emiatt is feszélyezve érzem magam... Most jutottam el oda, hogy van egy jó kép, amit feltöltenék, már csak le kell győznöm magamban ezt az érzést, és rámenni a feltöltés gombra :) Remélem, sikerülni fog. Ha eljut hozzád a válaszom, örülnék, ha elmondanád, végül neked sikerült-e leküzdeni ezt a fóbiát ( nem tudom, alapból létezik-e félek-instára-képet-feltölteni-fóbia, de mi vagyunk az élő bizonyítékok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!