Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem merek feltölteni képeket?...

Nem merek feltölteni képeket? (többi lennt)

Figyelt kérdés

van egy problémám hogy félek kirakni közösségi oldalakra képet/képeket és egyszerűen nem tudom miért.

már tök sokan mondták hogy miért nincs képem , mikor tervezek csinálni képeket , segítsenek-e képeket csinálni és már mentem is velük és készültek is jó képek rólam de egyszerűen nem merem kirakni és elképzelésem sincs hogy miért. ( még sosem raktam ki képeket )

tudnátok valamit segíteni hogy bátorságot merítsek legalább egy kép feltöltéséhez? ( mert már úgy érzem hogy ez nem valami normális hogy nem merek egy képet se feltölteni )

előre is köszönöm ! 21/f

2018. júl. 17. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Félsz tőle, hogy csúnya vagy. Talán jogos is.
2018. júl. 17. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
en se mertem. aztan feltettem unszolasra egyet, becsuktam a szemem es vartam a vilah veget. lajkoltak paran es azota is van kint rolam kep. valoszinuleg nalad us ez fog tortenni, ha felraksz majd egyet. ha elsore nemis a legjobbat, masodik alkalomra mar tuti jobb keped lesz. :D
2018. júl. 17. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez normális. Én is ilyen vagyok, mert félek hogy kinevetnetnek vagy hülyének néznek. Mondjuk nekem úgy általában sincs túl sok önbizalmam.

Ha nem akarsz, akkor ne tölts fel mert lehet hogy utána csak azon strsszelnél. (Legalábbis én biztosan azon paráznék hogy mikor röhögnek már ki) De ha mindenképpen akarsz akkor például lépj be a fiókodba, válassz ki egy képet, és mikor már csak egy gombot kéne megnyomni, akkor kérj meg valakit hogy nyomja meg ő és ne hagyja magát lebeszélni.

2018. júl. 17. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam a gimi végéig. Egyszerűen nem volt elég önbizalmam és féltem attól, hogy kinevetnek, csúfolni fognak, stb.

Majd jött az egyetem és úgy voltam vele, hogy majd hogy jelölnek be a többiek, ha nincs kint profilképem?

Ne is mondjam, 1 hétig napi 10x jutottam el odáig, hogy kép feltöltés... :D

Majd azután hirtelen mikor már meguntam, gyorsan rákattintottam és voálá kint is volt a kép.

A hozzászólásokat letiltottam, likeolási lehetőséget is.

Így nem zavart ha valaki viccesnek gondolja, azóta fél-egyévente töltök fel új képet magamról profilképnek.

2018. júl. 17. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Mi a legrosszabb, ami tortenhet? Keves lajkot kapsz... huha... meg akkoris letorolheted. Nem a vilag vege.
2018. júl. 17. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, még mindig jobb, mintha valaki olyan képet tesz fel, amit később megbán - esetleg még gyerekként, de aztán évekig vagy örökké kíséri a dolog. 21 évesen már felnőtt vagy, egy egyszerű fényképet felrakhatsz magadról, hogy legyen valami, de nem kötelező ennél többet - sőt ennyit sem. Nyugodtan mondd meg bárkinek, aki kérdezi, hogy te nem szeretnél képeket közzétenni magadról, és kész, a személyes adataid védelméhez meg jogod van.
2018. júl. 17. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek , fogjuk rá hogy ráerőszakolom magamat :D , az első válaszoló pedig 100% hogy egy félrecs3sz3tt kutya akinek élete sincs mert a gyakorikérdéseken oltogat vaktában embereket , neked csak annyit hogy így tovább! ;)
2018. júl. 17. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Első válaszolóval ne törődj.

Nekem sincs kint képem, de én tudom, hogy miért. Egyszerűen csúnyának tartom magam. 3 év alatt kétszer volt kint képem, mindegyik pár hétig, de én is vagy ötször álltam neki feltölteni, mire feltöltöttem. :D Aztán nem volt jó érzés, és ezért levettem őket. Már vagy egy éve nincs kint képem, nem tudom valaha eljutok-e oda, hogy megint kirakok.

Én csak azt tudom mondani, hogy kb. pár pillanatig foglalkoznak a képeddel, amíg látják az idővonalukon, aztán már senkit nem fog érdekelni. Én legalábbis így vagyok az ismerőseimmel, megnézem, pörgetek tovább és többet nem is foglalkozok vele.

L/22

2018. júl. 17. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Minek kép? Akik ismernek, azok ismerik az arcodat is, a többinek pedig semmi köze hozzá..
2018. júl. 17. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Facebookon én is be szoktam állítani, hogy ne lehessen kommentelni, lájkolni.
2018. júl. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!