Felnőtteknek milyen táborok léteznek?
Figyelt kérdés
Olyasmi szisztémájút keresek, mint a gyerektáborok. Tehát van tábor/csoportvezető, aki foglalkozik velünk, szervezi/irányítja a programokat, és nekünk csak élveznünk kell a szolgáltatást.
Aki volt ilyenben, annak mi a tapasztalata?
2018. júl. 15. 22:21
3/12 anonim válasza:
Szervezett utazásnak hivják. Bármelyik utazási irodánál találsz ilyet.
6/12 anonim válasza:
Van, pl. fotós alkotótábor. De nem jellemző, nem szerveznek ilyeneket, én is hiányolom ezt a szolgáltatást.
7/12 anonim válasza:
Még sosem voltam ilyen táborban, de sporttal és művészetekkel foglalkozó felnőtt táborokról már hallottam. Amúgy ez szerintem is tök jó lehet és nekem is tetszene, de valóban nem túl elterjedt. Lehetséges, hogy azért nincsen rá akkora igény, hogy érdemes legyen több ilyen programot szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!