Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A közösségi oldalak nélkül is...

A közösségi oldalak nélkül is lehet ma élni?

Figyelt kérdés
Rengeteg negatív dolgot olvastam a közösségi oldalakról amelyek nagyon jellemzőek voltak rám, ezért 3l2 hónapra felfüggesztettem magam az összes oldalon. De egyszerűen megőrültem, hogy nem tudtam mi történik körülöttem, a barátaimmal, mert manapság mindenki nagyrészt online éli az életét sajnos!!! Ezért hát visszatértem, de hogyan lehetne ráébreszteni az embereket, hogy nem jó irányba haladunk? A fiatalok 90%-a személyiségtorzulásban szenved az idősek pedig csak osztogatják meg a macskás videókat a Facebookon.

2018. jún. 28. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Gyakran járok értekezletre. Ott kérdezték páran, hogy bejelölhetnek e. Mondom, nem fog sikerülni, mert nem érdekel a Fb. Úgy néztek rám, mint aki idegen idelent...
2018. jún. 28. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Az a vicc az egészben, jól le lettünk pontozva megint. Csak tudnám ki volt.
2018. jún. 28. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az az ilyen fos semmitérő még havernak sem nevezhető ismerősöket és idegesítő rokonokat már rég kikövettem. Csak az igaz barátaim, a kedves ismerőseim, szeretteim megosztásit látom.

Nameg a különféle oldalakat-csoportokat, amiket tetszikeltem.

Szerintem ez így vállalható. És ugye ott van, hogy egyetemistaként minden tanulnivaló és infó itt áramlik. Elkerülhetetlen.

2018. jún. 28. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
#12. Mark Zuckerberg.
2018. jún. 28. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sincs fb-m és nem is hiányzik. Baromira nem érdekel, hogy más gyereke hova és mit alkotott. Tudom...tudom... El lehet tüntetni ezeket de valahogy sose szippantott be a közösségi média. Szóval...igen!! Lehet nélküle élni.
2018. jún. 29. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Szintén csak az egyetemi csoport miatt vagyok fenn. Gyakran így kapom meg a fontos infókat, tananyagokat stb. De nem állítom, hogy ezt se lehetne másképp megoldani, például megkérni valakit, hogy informáljon, mi újdonság van a csoportban.
2018. jún. 29. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Emberek!A közösségi oldalak - ésszerűen használva - egytől egyig mind baromi jó lehetőségek.

Amikor azon kapod magad, hogy már 3 órája folyamatosan Facebookozol/Instagramon/Pinteresten/stb. lógsz, s el vagy maradva ezzel is, azzal is meg amazzal is, és még ezt se csináltad meg, meg még az is terád vár, ja és még levegőn se voltál, a kutyát se vitted le sétálni, stb. stb., nos, akkor egyszerűen ki kell kapcsolni a laptopot,ki kell nyomni a mobilnetet/wifit a telefonodon, és el kell menni a VALÓ életbe tenni a dolgaidat.

Az idősek meg megdolgozták a nyugdíjukat, azokat meg - ha ez a legjobb tennivalójuk - hát tegyék.

2018. júl. 5. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!