A közösségi oldalak nélkül is lehet ma élni?
Az az ilyen fos semmitérő még havernak sem nevezhető ismerősöket és idegesítő rokonokat már rég kikövettem. Csak az igaz barátaim, a kedves ismerőseim, szeretteim megosztásit látom.
Nameg a különféle oldalakat-csoportokat, amiket tetszikeltem.
Szerintem ez így vállalható. És ugye ott van, hogy egyetemistaként minden tanulnivaló és infó itt áramlik. Elkerülhetetlen.
Emberek!A közösségi oldalak - ésszerűen használva - egytől egyig mind baromi jó lehetőségek.
Amikor azon kapod magad, hogy már 3 órája folyamatosan Facebookozol/Instagramon/Pinteresten/stb. lógsz, s el vagy maradva ezzel is, azzal is meg amazzal is, és még ezt se csináltad meg, meg még az is terád vár, ja és még levegőn se voltál, a kutyát se vitted le sétálni, stb. stb., nos, akkor egyszerűen ki kell kapcsolni a laptopot,ki kell nyomni a mobilnetet/wifit a telefonodon, és el kell menni a VALÓ életbe tenni a dolgaidat.
Az idősek meg megdolgozták a nyugdíjukat, azokat meg - ha ez a legjobb tennivalójuk - hát tegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!