Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bunkóság lenne rákérdezni,...

Bunkóság lenne rákérdezni, miért viselkedik így a barátnője?

Figyelt kérdés

A párom jóban van 1-2 szomszéd sráccal, rendszeresen összejárnak beszélgetni. Néha én is összefutok velük, olyankor én is elbeszélgetek velük 1-2 órát, havonta 1-2x kb. Az egyikük barátnője viszont elég furcsa. Fél éve kellene ismernünk, de ebből kb. 4 hónapig ki sem merészkedett a lakásból. Volt olyan, hogy a párom az udvarukon állt, a csaj meg kinézett az ablakon, majd berántotta a függönyt, minden köszönés nélkül. Nálam ilyenkor alap, hogy legalább kiköszönök, ha nem vagyok illő öltözetben, akkor is.

Aztán akárhányszor kint vagyunk az udvaron (általában ott futunk össze), a csaj magától sosem jön ki. Olyanokat csinál, hogy kijön, elszív egy cigit, majd visszamegy egy "sziasztok"-kal, de nem beszélget. Hozzá nem szól semmihez, semmiről nem mond véleményt, csak vigyorog (vagy cigizik). Viszont mikor meg a párom négyesben el akart menni valahova, a csaj is jött volna, csak végül nekem le kellett mondanom. Meg néha látom, hogy az egyik szomszédjukkal beszélget. De mással nem nagyon.

Szerintetek rá merjek kérdezni, miért ilyen a csaj? Hogy nem bír minket, vagy miért? Vagy ezzel nagyon bunkó lennék?

2018. jún. 27. 10:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Félreértettétek a helyzetet. Két külön szituáció volt. Az egyik a függönyberántós-nemköszönős, a másik meg, amikor kint ült köztünk, és egy sziával bevonult, mindenféle más nélkül. Szerintem utóbbira másnak is kerekedne a szeme... ülünk 4-en egy helyen, beszélgetünk, majd valaki kinyögve egy sziasztokot, bevonul, ennyivel.
2018. jún. 27. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mit csináljon? Csak azért mert négyen ültök, menjen oda hozzátok? Tudod, ezek, amikbe te belekötsz, íratlan szabályok, amik nem annyira fontosak! Inkább magadat fegyelmezd, hogy ne szemetelj, ne hazudozz, ne járass le másokat! Mert szerintem te ezeket simán megcsinálod, és megmagyarázod azzal, hogy "bocsi, de én ilyen vagyok". Hát, bocsi, de ő meg ilyen, hogy nem megy oda hozzátok.
2018. jún. 27. 12:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem szemetelek, nem hazudozok és soha nem szólok senkire egy rossz szót sem, ha az illető megadja az alap tiszteletet nekem. És igen, én mindenkivel igyekszem illendően viselkedni, ami nem az jelenti (még mindig értő olvasás 0!!!), hogy ott ülünk négyen az udvaron, és az egyikünk feláll, köszön és lelép ennyivel. Minimum, hogy én ilyenkor egy elnézést kinyögök, adok valami indokot a hirtelen távozásra, és úgy megyek el.
2018. jún. 27. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Az a tetves nagy igazság hogy emberek azt csinálnak amit akarnak.

Akár tetszik neked akár nem.

Amig nem öl meg senkit vagy valami hasonló dolgot el nem követ nincs semmi gond.

Te csak 1 olyan ember vagy aki szeret a bolhából elefántot csinálni meg feleslegesen drámázni a semmin...mintha valami hude durva dolog történt volna.

Ez megmutatja hogy milyen kis akadékoskodó hülyegyerek vagy.

2018. jún. 27. 13:06
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, ha valami komoly bűncselekményt követett volna el, akkor meg kussban ülnél.
2018. jún. 27. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Döntsed akkor már el, hogy elég a szia vagy nem.

Első szituáció az volt, hogy nem köszönt és te erre azt mondod, hogy legalább mondja azt, hogy sziasztok.

Második szituáció az volt, hogy mondta, hogy sziasztok, de neked ez nem elég. Írásban adja le neked 10 mondatba foglalva, hogy miért távozik az asztaltól? Itt visszatértünk az első szituációhoz, hogy inkább kerül és nem is köszön neked.

2018. jún. 27. 14:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy itt mindenki olyan illetlen, bunkó, hogy ha ott ül egy társaságban, akkor csak feláll, mikor kedve tartja, és egy sziasztokkal, minden ok nélkül lelép. :D Még ha nem is bír minket, a pasija jóban van az enyémmel, és ezt illik tiszteletben tartania ennyire azért, hogy nem néz sz*rba minket ennyire.
2018. jún. 27. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
De fogd már fel, hogy te egy senki vagy ebben a világban. Nem anglia királynőjét hagyta fapofán, hanem téged, a pasija barátjának a mindent túldramatizáló hisztis kis phöcsölőjét. Nem tartozik neked magyarázattal. Szállj már le arról a k.va magas lóról.
2018. jún. 27. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!