Bunkóság lenne rákérdezni, miért viselkedik így a barátnője?
A párom jóban van 1-2 szomszéd sráccal, rendszeresen összejárnak beszélgetni. Néha én is összefutok velük, olyankor én is elbeszélgetek velük 1-2 órát, havonta 1-2x kb. Az egyikük barátnője viszont elég furcsa. Fél éve kellene ismernünk, de ebből kb. 4 hónapig ki sem merészkedett a lakásból. Volt olyan, hogy a párom az udvarukon állt, a csaj meg kinézett az ablakon, majd berántotta a függönyt, minden köszönés nélkül. Nálam ilyenkor alap, hogy legalább kiköszönök, ha nem vagyok illő öltözetben, akkor is.
Aztán akárhányszor kint vagyunk az udvaron (általában ott futunk össze), a csaj magától sosem jön ki. Olyanokat csinál, hogy kijön, elszív egy cigit, majd visszamegy egy "sziasztok"-kal, de nem beszélget. Hozzá nem szól semmihez, semmiről nem mond véleményt, csak vigyorog (vagy cigizik). Viszont mikor meg a párom négyesben el akart menni valahova, a csaj is jött volna, csak végül nekem le kellett mondanom. Meg néha látom, hogy az egyik szomszédjukkal beszélget. De mással nem nagyon.
Szerintetek rá merjek kérdezni, miért ilyen a csaj? Hogy nem bír minket, vagy miért? Vagy ezzel nagyon bunkó lennék?
1. Attól még illetlenség a köszönést is kikerülni. Ennyire nem kell antiszociálisnak lenni, hogy mások bunkónak nézzenek. Ha ez állna a háttérben, akkor már beteges a szint. Különben meg pofon egyszerű a mondat: "ne haragudjatok, de fáradt vagyok, én most bemegyek", nem csak fogni magát és bemenni egy köszönéssel.
2. Máshova eljárnak, pl rendszeresen járnak a srác haverjaival bulizni... ott akkor mit csinál?!
Ne, ne kérdezz rá, hanem foglalkozz a saját életeddel!
Nem köszönt rád? Húha, hatalmas bunkóság! Azért tudtál aludni este?
A kérdező egy hatalmas nyárspolgár.
Egész életében csak az hajtja, hogy megfeleljen másoknak, szerintem a szociális ágazatban dolgozik vagy a MÁKnál.
Most már legalább tudjuk, hogy azért kerül téged mert szimplán csak bunkó vagy. Kezet ne csókoljon neked? Hajbókoljon is? Nem vagy a világ közepe, hogy mindenkinek már távolról integetni és köszöngetni kellene neked.
"Különben meg pofon egyszerű a mondat: "ne haragudjatok, de fáradt vagyok, én most bemegyek", nem csak fogni magát és bemenni egy köszönéssel."
Szóval rohanjon le hozzád, dobjon feléd a sziát, majd mondja azt, hogy "ne haragudjatok, de fáradt vagyok" majd rohanjon vissza a lakásba? Csoda, hogy neked egyáltalán vannak barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!