A baratnom letorolte magat facebookrol, mert a pasija megkerte ra. Ez normalis?
Egy jo baratnom ket honapja osszejott egy fiuval. Szegeny lany nagyon szerelmes, de a fiu folyton veszekszik, csunyan beszel vele, akar elottunk is. Multkor olyan stilusban szolt hozza, mert nem Coca Colat hozott neki a boltbol, hanem valami masik fajtat, hogy azt hittem, felrugom. Konkretan leb@sta a lanyt, hogy teljesen eletkeptelen, meg arra sem jo, hogy megvegyen egy uveg colat, borzasztoan lekezelo volt, es mindezt az utcan, tarsasagban. El nem tudom kepzelni, hogy akkor kettesben hogy beszel vele.
A lany ezutan letorolte magat instagramrol, majd facebookrol is, mondvan, ez "felesleges", meg "fuggoseget okoz a baratja szerint". Akinek egyebkent most is van instagramja, es fbja is. Tudom, hogy nem letszukseglet egyik sem, de elotte a baratnom sokszor megkert, hogy csinaljak rola kepet instara, meg tok boldogan ujsagolta, hogy de jo sminket latott ott. Mondtam neki, hogy de hat regen nagyon szerette, a pasija meg leugatott, hogy en a kozossegi oldalaktol fuggok, es nem mindenkinek ez az elete. Pedig kovet engem, es tudja, hogy szinte sose posztolok, o pedig rendszeresen hasznalja mindkettot.
Ez szerintetek normalis, es csak en latok bele tobbet?
A lany 18, a fiu 22 eves.
"erre az volt a valasz, hogy az o fiuja tokeletes, csak mi nem latjuk, nem ismerjuk, ne itelkezzunk, rossz napja volt, stb. Szerinte azert mondjuk ezt neki, mert feltekenyek vagyunk a kapcsolatara"
Ezzel védekezik. Aztán a kék-zöld foltjait meg takargatja majd, és ha rákérdeztek azt mondja, hogy elesett.. Ez tipikus áldozati reakció. Nincs a közelben olyan ismerősötök, aki hasonló bántalmazó kapcsolatban volt, de ki tudod törni belőle? Talán egy volt sorstárs a lelkére tudna beszélni.
Valószínűleg a féltékenység miatt kérte meg, hogy törölje le magát a lány. Ebben még nem látok óriási gondot, kicsit megtanulja, hogy milyen az élet ezek nélkül az oldalak nélkül. Úgyis visszajelentkezik majd, később.
Szerintem is az a megoldás, ha nem szóltok most bele, hanem csak akkor, amikor kell. Most még a rózsaszínű homálytól nem lát a barátnőd.Amíg a kémia nagyon erős köztük, addig semmit nem lehet csinálni,legyetek résen és ha kell akkor közbe lépni,fiú barátokkal, szülőkkel. Talán megjön az esze a lánynak hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!