Attól félek, hogy nem lesznek barátaim. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Jövőre kilencedikbe megyek, és attól félek, hogy az új osztályomban nem lesznek barátaim. Ez a szorongás most indult, fogalmam sincs, miért. Mit tudnék tenni ez ellen?2018. jún. 20. 17:18
1/5 anonim válasza:
Légy kezdeményező. Én is úgy indítottam a 9. évfolyamot hogy nem üres padba ültem, hanem kiszúrtam egy helyet egy lány mellett és összeismerkedtem vele meg akik körülöttünk ültek. Közös téma biztos akad: pl:eddig hova jártál.
2/5 anonim válasza:
Jót írt az első válaszoló.Igen így kell,válasz ki egy számodra szimpatikus fiút,vagy lányt,és beszélgess vele,én is így csináltam amikor a szakács suliba jártam.
3/5 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy tanuld meg egyedül is jól érezni magad! Nagyon nagy szerencse kell, hogy igaz barátságot találj. sajnos többségében csak a felszínes és érdekkapcsolatokkal fosgz találkozni. Próbáld ezekben is megtalálni az örömöt 🙂e
Ez már az egész életedben így lesz. Csak a szerencsében bízhatsz, hogy megtalálod-e az igaz barátságot
4/5 anonim válasza:
Ha lesz igaz barátod ha nem , barátaid biztos lesznek 😃 lényeg hogy legyél nyitott és vegyülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!