Mit tehetnék az önbizalomhiany és a kisebbsegerzet ellen?
Ugyanilyen vagyok, akár rólam is szólhatna ez bónusz én is 17/l vagyok úgyhogy én is nagyon várom a tippeket.
De addig is annyit tudok mondani, hogy ezzel nem vagy egyedül.
Teljesítési, bizonyítási kényszer, "jobbnak kell lennem nála", vagy "senki vagyok"... Meg kell tanulni elengedni.
Nekem segített ezen, ha elfoglaltam magam, hobbi, iskola, munka, közös program szervezése, stb. Valamilyen alkotó tevékenység, sport, mozgás, kreatív alkotás, közösségért végzett munka, mind egyrészt segítenek kikapcsolni, másrészt lehetőséget adnak arra, hogy egymás méregetése helyett valamilyen tartalmasabb kapcsolatot alakíts ki emberekkel. Az elért kisebb-nagyobb célok sokat segítenek önbizalomban javulni, és ez már hozza magával a többit. Akik közelében feszélyezve érzed magad, azok sem szentek, se nem tévedhetetlenek, csak előbb ott voltak. Ők is ugyanolyan emberek, mint te. Ne félj tőlük, ismerd meg őket. Ha attól tartasz, hülyének néznek, akkor inkább kérdezz tőlük, ha többet vagy jobban tudnak, mint te, akkor azt lesd el tőlük. Másban te vagy jobb. Ne bújj el az életed elől, éld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!