Mi ez a "progresszív kuckó" cucc? Kezd már elegem lenni belőle!
Figyelt kérdés
Unom már hogy minden hülye kérdésnél MINIMUM egyszer látom a progresszív kuckós kommentet, vagy ha nem kommentbe, akkor üzenetben küldik el napi 20 alkalommal (akár enyém a kérdés, akár csak válaszoltam rá. Értem én hogy toborzás meg minden, de kéne vezetni egy rohadt listát hogy kinek küldtek és kinek nem ilyen hülyeséget!!🤔😙2018. jún. 19. 20:43
11/16 anonim válasza:
Egyszer en is kaptam privit felneztem az oldalra es elettelen gyokerek vannak az oldalon bųzi adminokkal.. az az oldal a satan muve
12/16 anonim válasza:
Én is kaptam pár tucat ilyen toborzó üzenetet, ráadásul szinte mindet más felhasználótól..
A legröhejesebb, hogy olyan kérdéseim, válaszaim kapcsán küldték ezeket az üzeneteket, amikben leírtam, hogy introvertált vagyok, nehezen barátkozok, stb. Szóval ha ilyen vagyok, miért gondolják, hogy 20-30 random idegennel akarok chatelgetni szabadidőmben? Fuck logic..
Egy ideje egyből tiltom a felhasználót, aki ilyen üzenetet küld és azóta jó, ha pár havonta kapok egyet. (Mily meglepő :D)
13/16 anonim válasza:
Tavaly Karácsonykor felnéztem az oldalra, mert előtte már annyi üzenetet kaptam, hogy kíváncsivá tett. Egy ideig írtam én is, de mindenkinek más és más téma jött, így nem igazán volt meg a közös hang. Márpedig egy beszélgetés akkor jó, ha én is hozzá tudok szólni. Amúgy sincs időm ilyenekre, meg szerencsére van kivel beszélgetnem, nincs szükségem ennyi idegenre.
14/16 anonim válasza:
Én beregisztráltam rá és egy nagy rakás sz@r. Csak az adminok beszélgetnek, van egy-két ember még rajtuk kívül, de fura emberek. NEM TUDOM TÖRÖLNI a fiókom!
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező kevered a szezont a fazonnal :D Nem a progkuckósok szeretik kiteregetni mások életét meg játszák meg a saját haláluk egy számukra "jelentéktelen" weboldalon, csak azért mert nem tudnak szemtől szembe konfliktus helyzetbe keveredni :D Nem érdekel? Tiltsd le aki küldi az üziket. Vagy annyi reged van, hogy fokyton kapod mert két naponta törölnek az adminok gyakoriról? Ennyire unatkozol, hogy erre ráérsz már időközben hasznos tagja is lehettél volna a társadalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!