A magyaroktól nagyon távol áll ez a stílus?
Szinte mindenki suttyóságként tekint erre az életformára, nem fogadják el az emberek, csak annyi hogy nem teszik szóvá mindenhol hogy, leesik a nadrág rólad húzd fel, továbbá a hazai pitbull tartást is a cigányokkal kötik össze, hol ott azok is kintről látták a dolgokat, és itthon alkalmazták azokat(ahol van rá pénz)
Egy ilyen öltözködéssel lehet, nem illik állásinterjúra menni, vagy bankba, de sok más helyen is kinézik az embert mert a fehérekre nem jellemző hogy így mutatkozzanak, de ez is mind ízlés kérdése.
Én magam sem szívlelem, amikor a legszélsőbb baloldal azt próbálja bizonygatni, hogy a világ minden rossz dolga a fehérektől jött, de amikor az ilyen kis komplexusos emberkék csak úgy hétköznapi hangnemben megjegyzik, hogy milyen lepusztult a színesbőrűek kultúrája, akkor akaratlanul is az ugrik be, hogy ez az az "árja faj" amit védenek: [link]
Nem áll tőlünk távol a züllöttség..
(Megjegyzem a szabadidőmben én sem úgy viselkedem vagy öltözködöm, ami állásinterjún előnyös lenne, meg szerintem a világon senki sem...)
Akkor szerinted ez proliság amit csinál egy kultúra?
Ha ilyen izlesesen kigyurt vki borszintol fuggetlenul,akkor jarjon ilyen hianyos ruhazatban.
A pitbull terrier egy tunderi aranyos kutya is tud lenni,ha jarnak vele rendesen futni es tanitjak .
Álljunk meg egy szóra...Mégis milyen "életformáról" beszélünk?
A kutyatartás nem éppen ritka dolog, sem városban, sem vidéken. Az más dolog, hogy pitbullt nem tart átlag ember, mert egy alapvetően harci kutya ami sok nevelést, törődést, mozgást igényel, másrészt nálunk inkább Rottweilert tartanak. És vidéken elég sok embert látok alsónadrágban, félmeztelenül dolgozni a kertben, nincs ebben semmi meglepő.
Viszont bent mondjuk Budapest belvárosában akárhogy nézem, elég suttyó, ízléstelen dolog félmeztelenül mászkálni vagy tömegközlekedésre felszállni.
Na meg a feketék sem így mennek bankba vagy állásinterjúra.
Szerintem nem szín, hanem kulturátlság kérdése, hogy hogy jelenik meg vki az utcán. Félmeztelenül nem illik, akkor sem, ha egy adott közösség akár csoportosan csinálja.
Amúgy végigmész egy átlag budapesti utcán, akkor is találsz fehéret, cigányt, fekát, bármilyen színű embert, aki nem takarja el a testét, mer' úgy kényelmesebb. Attól még nem illő (nyilván üdülőövezet, edzőterem más tészta, itt a sima utcai viseletről beszélünk). Amerikában sem gondolják azt, hogy ez illendő, azt meg pláne nem, hogy STÍLUS. Csak a nagy számok törvénye alapján a hasonló emberek könnyebben megtalálják egymást.
A pitbulltartás nem tudom, hogy jön ide, rengeteg fehér embert ismerek, aki pitbullt tart. Más kérdés, hogy ki hogyan neveli. Az ilyen "vagánykodom a kutyámmal me ráuszítom mindenkire, aki mozog" az tipikusan suttyó magatartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!