Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A 30 év felettieknek miért...

A 30 év felettieknek miért “kislány” a 20 éves nő?

Figyelt kérdés

Nekem attól kezdve nem kislány, ha: -önálló életet él, -dolgozik, -saját önálló gondolatai/véleménye van, -egyedül fizeti a számláit, -van felelősségtudata, céljai amikért tesz is, -mos, takarít. Vagy talán ezt rosszul gondolom? Nektek mitől kislány vagy felnőtt nő a nő?

Én ilyen vagyok, mégis sokan kislánynak néznek. Nem a kinézetem, hanem a korom miatt. Miért? 21/N

2018. jún. 5. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Látnátok magatokat 40 éves szemmel, hát nem tudom mit szólnátok magatokhoz. Gondolkozásba ami a napi élet, a mindennap, a másik emberhez való hozzáállás, annyira buta sokx sok-esetben .
2018. jún. 5. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Én nem tartom kislánynak már a 16 évest sem.

44 N

2018. jún. 6. 01:08
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Azért hívnak kislánynak, mert az is vagy ennyi idősen, és leszel is még egy darabig. Nem attól leszel felnőtt, hogy dolgozol, a legtöbb középiskolás is dolgozik, hanem a gondolkodásodtól és érettségedtől. Nulla élettapasztalattal, és egyszerű világképpel a gyerekek rendelkeznek, mint te. Ez nem sértés, pusztán tény.
2018. jún. 6. 02:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sok 20 éveiben járó nő, úgy viselkedik mint egy 12-14 éves. Hatalmas különbségek vannak, nekem pl van olyan ismerősöm aki 25 évesen gyereket nevel, de olyan is aki otthon él és minden nap 8-ra jár haza nehogy kikapjon otthon. Én azt vettem észre, hogy akik függetlenek azok jóval talpraesetebbek, mint mondjuk 20-30 évvel korábban akik viszont nem tudnak elszakadni a szüleiktől (nem feltétlenül elköltözésre gondolok) azok jóval gyerekesebbek.
2018. jún. 6. 13:19
 15/16 anonim válasza:
Ezt én sem tudom. A Férjem is kislányozza a huszonéves lányokat, nem tudom miért, pedig 31 évesek vagyunk.
2018. jún. 6. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, de én is kislánynak tartom a 20 éves lányokat. Egyrészt tudom, hogy én milyen voltam, hogy gondolkodtam, másrészt meg akiket ismerek, hiába is vezetnek háztartást, vagy felelősségteljesek, a viselkedésük nem épp egy nőre hajaz :D Ebben nincs semmi rossz, mindenki volt 20 éves. De az én szememben, ők még nem nők, ahogy én se voltam az. Férjem szerint sem.
2018. jún. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!