Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek beárul anyámnak,...

Szerintetek beárul anyámnak, neketek os rossz az arc memóriátok?

Figyelt kérdés

Nem voltam be ma vizsgázni, mert egy betűt nem tanultam, egész hétvégén beteg voltam, egyetem.

Otthon meg azt mondtam, hogy bejövök vizsgázni...

Gondoltam elmegyek a barátomhoz, erre a buszon egyszer csak megfordul egy nő és a nevemet mondja, de azt hittem, hogy nem is nekem, nem is szóltam semmit. Utána vettem észre, hogy tuti ismer valahonnan, de egész úton gondolkodtam, hogy ki lehet.

Utána megnéutem Facebbokon és 80 %, hogy az alpolgármester asszony, az meg be fog kópni és nekem annyi. De ha más volt, ő is. Még mindig nem tudom, hogy kicsoda lehetett.

2018. jún. 4. 10:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van és nem mond semmit.
2018. jún. 4. 14:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Na most vagyok gázban, mert lesz ma ilyen csapatépítő a pedagógusoknak és ott lesz elvileg ez a nő is. De elég sok cuccot vitt, szóval lehet elutazott, de az is lehet, hogy csak fürdött Hévízen és hazaért.

Tudtam, hogy nem kell ma odamennem...

Ha rákérdez, mit mondjak????? Azt találtam ki, hogy egy barátnőmmel elmentünk ünnepelni Hévízre, de ugye én egyedül utaztam.

A nőt nem ismertem meg, de most rengeteg fotót láttam, és ő volt az.

Vagy tagadham le???? 8.30 kor ment a busz, 9.30 meg tartott a vizsga...

2018. jún. 4. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!