Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?
A barátnőm egy faluban lakik, ahova hétvégente átszoktam járni. Mostanában nagyon sokat fogytam, mert elkaptam egy betegséget és sokat gyengültem is, de már 2 éve járok abba a faluba. Ma azonban a barátnőméktől két házzal arrébb lakó szomszéd nagyon belém kötött, hogy "újonc vagyok, köszönjek, mert szétveri a pofámat". A barátnőmmel épp sétáltunk a buszhoz, ezért nem különítettem nagy figyelmet neki, de mostanában egyre gyakrabban belém köt és amiket hallottam róla, szerintem hamarosan tényleg agresszívan megtámad, mert egy barom vadállat mindenki szerint.
A lényeg, hogy tudnám ettől megóvni magamat? Nem az, hogy félnék tőle vagy akármi ilyesmi, de nem akarok baromság miatt balhét...
Előre is köszönöm!
Megértettem. Akkor mit tudnál javasolni? Kizárólag csak az önvédelemre tudok hagyatkozni, gondolom. Bár nálam izmosabb, szóval kicsit össze kell szednem magam.
Bár azt nem értem, hogy a szomszédnő és annak férje, illetve barátnője miért nem állította le, mikor ugatott.
Már leírtam. Paprikaspray. Ha megtámadják, lefújod.
Írjam le megint?
Nem tudom miért szóljátok le így a videózást, de nem értelmetlen, ha komolyabbra fordul a dolog, értsd: rendőrség.
Ha lefújod, és feljelent, akkor mivel bizonyítod, nem Te kezdted ezt az egészet? Feltételezem, akik csak így javasolják a sprayt, nem ismerik eléggé a törvényeket...
Nyilván, a gyakorlatban nem hagyod magad, és megvéded, de ennek van egy komoly jogi oldala is. Ha egyszer lefújod, megvered az nem mindig a végső megoldás, csak gyors megoldás.
Elismerem, így elsőre hülyén hangzik, amit leírtam, nem is érdekel, ha lepontoztok.
Azonban (főként magatoknak válaszoljatok), ti voltatok már ilyen helyzetben? vagy csak úgy javasoltok valamit, amit ti tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!