Művészlélek vagyok, mi ezzel a baj?
nem művész, hanem inkább művészlélek vagyok..
igaz a fotózás a mindenem, azt mondják van hozzá tehetségem, meglátok olyan dolgokat, amiket más nem stb.. szeretek festeni, gitározok már több mint 12 éve szépen és jol éneklek ez teljesít ki, ebben érzem jól magam, bár nem nevezném magam ,művésznek.
A művész és a művészlélek között nagy különbség van szerintem.
gyermeki lelkem van nagyon nagyon érzékeny vagyok, mindent a lelkemre veszek, próbálok ez ellen tenni, beilleszkedni a társadalomba de egyszerűen nem illek be sehova ( sem suli, sem munkahely)
az a baj, hogy ezt nem én döntöm el, hogy márpedig akkor én itt nem fogom érezni magam, mert nagyon barátságos vagyok, kedves és nyitott másokkal, bár nehezen engedek közel magamhoz bárkit, és nehezen oldódom fel..
a gyerekek között oldódom fel a legkönnyebben, nem 1-2 ember mondta már, hogy ilyet még nem látott... annyira pozitiv csalódás voltam számukra, hogy amúgy nem tudnak hova tenni elsőnek.. de mikor gyerekek közelében vagyok teljesen más leszek, jó értelemben
nagyon a végletek embere vagyok, ha boldog vagyok akkor nagyon boldog vagyok! ha szomorú akkor meg nagyon szomorú és így tovább..
nagyon fáj, hogy sok ember félreismer..ez a legfájóbb pontom.. hogy kedvesen jószándékúan, közeledek emberekhez..mégis teljesen félremismernek..sokszor a saját párom is.. akivel 6 vagyunk együtt... annyira félre tudnak ismerni, pedig néha csak szeretetre vágyok...
elnézést, hogy ilyen össze-vissza írtam leírtam a gondolataim.. nem tudom van-e ezzel más így, van-e aki elolvassa
ui.: egyébként egy vidám lány vagyok, csak talán kissá furcsa, de jelen pillanatban szomorú
Igen. Ez annyira egyedi, hogy kb 10-ből 8 ember ilyen.
..és a kérdésedre válaszolva: nincs ezzel semmi baj, mások is elvannak, csak nem biztos, hogy kérkednek vele :)
Szia!
Nekem beletelt pár évbe, mire rájöttem, hogy nincs közte különbség. Én is azt hittem hogy művészlélek vagyok, de francokat, művész vagyok. Nemrég voltam épp életviteli tanácsadáson ahol erről is beszéltünk. Szívvel javaslom a coachingot, addig meg hogy találd meg a barátaidat és bízz bennük.
ki néz ki ez miatt?
hogy lenne már baj?
Ez inkább valami figyelemzavarnak hangzik.
Sajnos semmi jó tapasztalatom a művészekkel. Festek hobbiból, fotózok hobbiból és munkám során is, de aki tényleg a képzőművészetnek él és abból is szeretné magát fenntartani 99%-ban ritka nagy f a sz. Azt hiszik többek valamivel, mert van egy látásmódjuk, skilljük, ami tényleg baromi jól néz ki, de milyen alapon várják el, hogy valaki pénzt adjon nekik azért, mert kifejezik az érzéseiket? Én is festő akartam lenni, amíg nem végeztem művészeti sulival, de nem akartam leragadni azoknál, akik Nagy Művészek és nem csinálnak semmit, amivel adnának másoknak is vagy legalább pénzt keresnének. Mondhatják, hogy becsicskultam meg anyagias vagyok, de nem szeretnék olcsó bort inni 21 évesen hétvégente már és lelkizni félidegenekkel, mert jaj mennyire érzelmes vagyok. Ettől még járok kiállításokra, ismerősökét ki nem hagyom, de tartok egy tisztes távot, hogy ne tőlem kérjenek munkát/pénzt/ajánlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!