Furcsa, ha sznobnak tartom, azt aki diszkóba/bulikba jár fiatalon (kb.15-25 éves kor közöttiekre gondolok, bár nem hinném, hogy a 25 évnél idősebbek mennének már ilyen helyekre)?
Jézusom mekkora idióta vagy..... Ha antiszociális vagy, magadba forduló, akkor tartsd magadban senki nem kiváncsi rá.
A bulival kapcsolatban: 18 vagyok és rendszeresen járok bulizni, igényesebb helyre és elmndom hogy láttam már 60 éves párt is....Nem korhoz kötött... Az ember úg yis lehet segghülye stb ha nem jár bulizni (lásd te)
Randival kapcsolatban: 15 évesen vesztettem el a szüzességem és nem bántam meg egyszer sem, a randizás nem korhoz kötött, az hogy te degenerált vagy és azt hiszed hogy 18 fölött szabad csak ismerkedni, akkor idióta vagy. Nem 18 évesen leszel felnőtt megsúgom, max törvényileg, de van aki 30 évesen is idióta marad.
"PL.: a nőknek elsőbbséget szoktak adni"
Elsőbbséget a jobbról jövőnek szoktak adni, ha más utasítás (pl. tábla, lámpa) ennek ellent nem mond.
"Jézusom mekkora idióta vagy..... Ha antiszociális vagy, magadba forduló, akkor tartsd magadban senki nem kiváncsi rá." - Nem vagyok antiszociális.
A bulival kapcsolatban: 18 vagyok és rendszeresen járok bulizni, igényesebb helyre és elmndom hogy láttam már 60 éves párt is....Nem korhoz kötött... Az ember úg yis lehet segghülye stb ha nem jár bulizni (lásd te)" - Nem vagyok hülye. Úgy látszik te vagy az antiszociális!
Randival kapcsolatban: 15 évesen vesztettem el a szüzességem és nem bántam meg egyszer sem, a randizás nem korhoz kötött, az hogy te degenerált vagy és azt hiszed hogy 18 fölött szabad csak ismerkedni, akkor idióta vagy." - Nem vagyok idióta és degenerált.
"úgy látszik te vagy az antiszociális"- Ezt miből következtetted le? hogy bulizni járok vagy valami másból?
A többi válaszodra meg nem tudok mit mondani, hiába tagadod, mert az vagy,idióta, aki ilyeneket mond mint te, az nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!