Miért ennyire ellenségesek az emberek a BMW-sekkel szemben?
Ezt már saját magam is tapasztaltam, amikor ok nélkül szóltak le, és több ismerős BMW tulaj is hasonlókról számolt be. Leszólnak amikor szabályos vagyok, és mintha minden BMW-s bunkó lenne, úgy kezelik mindegyiket. Néha az az érzésem, hogy akik ok nélkül leszólnak BMW-seket (vagy más autósokat), olyan a gondolkodásmódjuk mint a fajgyűlölőknek, hogy nem a személyiség számít nekik hanm a származás.
Szerintetek mi lehet a vadódi oka az ilyen embereknek, aki csak a kocsit nézi és nem azt, hogyan vezet aki benne ül?
Semmi más oka nem lehet, csak a tapasztalat.
/persze ettől még nem kellene általánosítani, de az ember már csak ilyen......../
Sztereotípiának hívják.
Lehet, hogy te átengedsz a zebrán, de 5 másik BMW-sből 2 simán átmegy rajtam. Ezért inkább elengedlek téged is egy rosszalló pillantással.
Talan mert eleg sokan tesznek is azert hogy legyen ok az ellensegeskedesre?
Es nem csak bmw, a tobbi dragabb autosok kozott is van boven paraszt, de igaz az ocskavasasok kozt is vannak akik csak latasbol ismerik a Kresz-t.
Visszakerdeznek, szerinted mi lehet a vadódi oka az ilyen embereknek, akik csak mert van penzuk bmw-re, azt hiszik hogy az uton nekik barmit szabad?
Nekem is BMW-m van.
Online tényleg ritka ellenségesek az emberek. De a forgalomban én mindenfélét tapasztalok. Van aki versenyezni akar, van aki szándékosan blokkol, de sokan vannak akik előzékenyek és rendesek.
Szerintem ha te kultúráltan közlekedsz akkor a többiek is normálisak lesznek. Csak a szakadt önjelölt autóversenyzők támadnak be.
én nem a bmw-sekre kattanok, hanem a skodásokra. :)
Főleg, ha minél újabbak.
Rém bzi eleje van mindegyiknek, gagyik, és úgy púposkodnak benne a sofőrök, mintha valami Bentley-ben ülnének.
Másik halálom a dacia dusterek.
Meg az összes ilyen gagyi, ami másra nem jó, csak hogy púposkodjanak a laikusok előtt.
Soha nem figyelem, hogy milyen autóval van.
Ha félénk, segítem.
De ha tolakodó, vagy rám akarja kényszeríteni az akaratát, akkor nem segítem.
Ha BMW-s akkor sem.
[A BMW-seknek még az indexelés is gondot szokott okozni, és abban a tévképzetben leledzenek, hogy mindenki őket figyeli áhítattal, és meg vannak győződve arról, hogy nekünk kötelességünk indexelés nélkül is kitalálni, hogy éppen milyen manőverre készülnek. ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!