Hogy vágjak vissza a szobatársamnak?
Figyelt kérdés
Átjönnek a haverjai, ilyenkor hangosan megy a zene..énekelnek hozzá..de ilyen nyálas zene Avicsi meg ez a Katcsi...volt hogy a szomszéd szobában is elkezdték, ha szólunk, még rosszabb2018. máj. 15. 17:04
1/4 anonim válasza:
Vagyis nem szeretnéd, ha átmennének a barátai? Beszéld meg vele, esetleg ilyenkor mozdulj ki valahova, ha zavarnak.
2/4 anonim válasza:
Én nem értem hogy egy koleszban miért kell antiszocnak lenni. Örülj hogy emberek között vagy :) barátkozz, haverkodj, később jól jönnek a kapcsolatok.
3/4 anonim válasza:
Én értem a kérdező problémáját, nem azzal van baj hogy átjönnek, hanem ha minden nap ez megy. Miért kellene neki ezt elfogadnia? Ő is a szobában el, lehet joga ahhoz hogy csak ő és a társa legyen és nyugi legyen...
4/4 anonim válasza:
Hogy vágj vissza? Hát hívd át te is a cimbiket, azt ti meg hallgassatok Deszpászitót meg Kétiperrit meg hasonlókat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!