Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nevetik ki azokat a...

Miért nevetik ki azokat a 13-14 éveseket, akikről úgy tartják, hogy "érettebbek" és élnek nemi életet?

Figyelt kérdés

Van egy réteg, aki érettebbnek nevez minket a korunknál a másik meg ezen röhög. Miért olyan lehetetlen?

Igen, 13 évesen vesztettem el. Mindig úgy gondoltam, hogy érettebb vagyok a koromnál és mások is. 16 évesen magántanuló lettem gimiben, dolgozni kezdtem (java programozo es 3d dizajner vagyok, nem k...a megmielott..).

Mivel jobb az, ha valaki 20 évesen veszti el, akkor kezd el bulizni? Egy csomóan teherbe esnek, vagy még 30éves korukban a szüleik/pasijuk pénzén élnek és nem vállalnak semmiért sem felelősséget.

Miért van rendben a kesőn érés és a korai felelősségvállalásért miért kell elítélni az embert?

Amikor magántanuló lettem (otthon tanultam meg az anyagot magamtól és fél évente vizsgáztam), akkor mindenki azt mondta, éretlen vagyok ehhez és a munkához. Nemzetközi versenyeket nyertem, agyon tanultam magam, pedig egyedül éltem és alig volt felettem szülői kontrol.

Stabil és jó párkapcsolatban élek most 19 évesen. Ám a nagyszüleim és mindenki más is elítél mert korán kezdtem. Minek pasiztam, minek értem meg előbb. Miért lettem magántanuló, miért lázadok a rendszer ellen. Lehetne sorolni. Ha mást nem bántok ezzel, miért fáj mindenkinek, ha a magam útját járom?

Ezzel együtt imádom az életem és amiért megdolgoztam, de nagyon bántanak ezek a dolgok. Én mindenkivel kedves, önzetlen és segítőkész vagyok, de már kicsit unom az emberek károgó részét.

2018. máj. 6. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lol olvassátok el ezt a kérdést :D Ezt is ma tették fel és épp témába vág xd

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2018. máj. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!