Milyen volt az élet a 90'-2000-es évekeben?
Szerintem is az idő sok mindent megszépít
meghát a demokrácia is csak kibontakozóban volt...
Így van, éjszakákat játszottunk a számítógépen. [link]
Volt kvarcjáték is. [link]
Meg a nintendo [link]
Semmivel sem volt jobb mint most, én azért vagyok csalódott mert gyorsabb fejlődést vártam. Kirándulni, beszélgetni, olvasni meg ugyanúgy lehet most is mint ahogy 100 éve is... nem ezeken múlik mitől jobb. Megőrűltem volna, ha írógépen kellett volna dolgozatokat beadnom. :D És alig vártam, hogy otthon is legyen végre net. A nagy, közös termekbe kellett járnom hozzá nyitvatartási időkben, most meg kivagyok ha 5 percig nincs net. A tömegközlekedés... épp láttam a buszmegállóban egy volán reklámot "járja be velünk Európát" szlogennel. Arra gondoltam, előbb nem ártana ha egyik városból a másikba tudnának vinni rendesen.
Köszönöm mindenki válaszát
legalább már nem azt hall "mennyivel jobb volt annó.." egykevés fogalmam lett róla milyen volt az élet
Kérdező, és az miért fáj neked, ha azt hallod, hogy jobb volt annó?
Igen, jobb volt, megkockáztatom, emiatt a rohadt internet miatt, meg a bzitelefonok miatt jön majd egy újabb világégés.
Megutálják egymást az emberek, ellentétek nők, és férfiak között, kismillió agyament eszmét reklámoznak, stb.
Beteg egy világ a mai, és csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!