Ez most komoly? Mi van az emberekkel? Mit lehet tenni?
Páromék csak a Praktikernél álltak meg kb. 1 vagy másfél órája. Azóta ott állnak, ugyanis betörték a kocsi szélvédőjét, amivel a munkatársával dolgozni járnak (se rendőr nem jön ki, a Nagyfőnök le se sz...a, kamerák nincsenek)
..mindent elvittek...a táskákat...4 napi bérüket...a párom táskájában mindene benne volt, köztük a motorja kulcsa is...nem tudom, hogy a motorkulcsot lehet-e pótolni..
Ja és nagyon figyeljetek hol álltok meg, tudom, hogy akármikor történhet bárhol ilyen, de vele akkor sem volt még ilyen...teljesen elképedtem, mert nem hallok sűrűn ilyenről...
Rendes fehér furgont képzeljetek el, sötétített ablakokkal, kerek 8 percre mentek be és előre kifigyelték őket. Ha csak 10 perccel vannak bent tovább kipakolják a csomit is...rendesen elhajtottak az autóval. Ma megint arra mentek páromék és látnak figyelgető és útban álló emberkéket....
Tervezett volt, csak azért szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!