Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez most komoly? Mi van az...

Ez most komoly? Mi van az emberekkel? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Páromék csak a Praktikernél álltak meg kb. 1 vagy másfél órája. Azóta ott állnak, ugyanis betörték a kocsi szélvédőjét, amivel a munkatársával dolgozni járnak (se rendőr nem jön ki, a Nagyfőnök le se sz...a, kamerák nincsenek)

..mindent elvittek...a táskákat...4 napi bérüket...a párom táskájában mindene benne volt, köztük a motorja kulcsa is...nem tudom, hogy a motorkulcsot lehet-e pótolni..

Ja és nagyon figyeljetek hol álltok meg, tudom, hogy akármikor történhet bárhol ilyen, de vele akkor sem volt még ilyen...teljesen elképedtem, mert nem hallok sűrűn ilyenről...

2018. máj. 2. 20:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Éjférle jutnak oda, hogy kihallgatják őket... épp ezaz nem egy órára mentek be, egy valami kellett volna a boltból. Sajnos nincs pótkulcs. :/
2018. máj. 2. 22:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Legalább a méregdrága szerszámokat nem vitték el, azokra már nem volt idő..
2018. máj. 2. 22:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Sőt most hallom, hogy úgy kaptak rajtuk, nem valószínű, hogy kidobtak bármit, mert egyből elhajtottak...csak kicsit kellett volna korábban kijönni a boltból.
2018. máj. 2. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Uh sajnálom, páromat nemrég rabolták ki Budapesten, este, de egy forgalmas helyen. A rendőrök őt lebeszélték a feljelentésről...mert hogy úgysem tudnak semmit tenni. Felháborító. Remélem a ti ügyetekben lesz előrelépés.
2018. máj. 2. 22:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Találtak újjlenyomatokat nem tudom, hova jutnak velük.
2018. máj. 2. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:
De MIÉRT hagynak az emberek az autókban táskákat meg értéket?? Én már 10 évesen is tudtam, hogy ez taktikai öngyilkosság...
2018. máj. 3. 17:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Rendes fehér furgont képzeljetek el, sötétített ablakokkal, kerek 8 percre mentek be és előre kifigyelték őket. Ha csak 10 perccel vannak bent tovább kipakolják a csomit is...rendesen elhajtottak az autóval. Ma megint arra mentek páromék és látnak figyelgető és útban álló emberkéket....

Tervezett volt, csak azért szólok.

2018. máj. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!