Van itt köztetek olyan?
Van itt köztetek olyan, aki tizen- huszon évesen nem járt/jár havi de inkább heti rendszerességgel (lehetőség szerint miután leszállt az éjszaka) valami helyi féltzigány maffiózók által üzemeltetett helyre, hangos zenére rázni a pitsáját és/ vagy alkoholt inni, esetleg a menőbbek még, kudarcba fulladt neveltetésű "lázadó, lázongó" kamasz vaginákat húzogatni akár egy kis kábszimábszival megfejelve ?
(Lányok esetén a kamasz vaginák húzogatása helyett: Kemény komplexusokkal küszködő, a sok otthon számítógépen nézett poresztől kialakult önbizalom hiányos és drasztikusan félre szocializálódott, édesapjuk egyik napról másikra történő hirtelen és örökké való eltűnését kívánó tizen- huszon- éves fiúk, esetleg egyel szánalmasabb esetben, jelentéktelen és céltalan életükből adódó frusztráltságukat és feszültségüket leplezni alig tudó, ámde heti egyszer (szigorúan a pénteki 4óra minimálbérre bejelentett +4óra fekete +2óra nem fizetett túlóra és a hétfői hasonló felépítésű munkabeosztás között) kiadni tudó, egyik nyár alatt németországi melóból összegürcölt 15 éves használt bmw-vel közlekedő 30 körüli fiúk pisilőjén pörögni?")
És nem azért nem tette mondjuk mert rusnya és emiatt szorong emberek közé menni vagy ő az a szerencsétlen gyökér gyerek, akit elkerülnek az emberek, mert egy csődtömeg esetleg mert valami egyéb szellemi vagy testi fodjatékossággal él, hanem normális ember csak más oka volt, hogy nem így töltötte szabadidejét.
Na, ha van, az megírná, hogy miért?
Köszi, pacsi!
kor+nem -> külön köszönet
"*Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérjük, vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!"
-Cenzúráztam a kérdésemet, hogy a virágfiúknak és viráglányoknak ne tiporjak lelki világukba.
A fogalmazásmódod és szóhasználatod nem épp szalonképes.
De egyébként én nem járok szórakozni ilyen helyekre. Azért mert számomra nem szórakozás ismeretlen emberek között lenni, akikben nem tudok megbízni. Szelektálom a társaságom, aki körülvesz.
23f
Te se vagy százas, azt már az írásodból látom... xD
Amúgy én nem mentem sehova többnyire, max párszor elmentem a többi antiszoc ismerősömmel iszogatni még évekkel ezelőtt, de ezen túl nem nagyon volt bulivágyam.
A magyar fiatalok 95%-a egyébként nem az általad leírt módon tölti az idejét, szóval minek írtad ki a kérdést? :D
18/F
NEM ITT NINCS ILYEN.
-Menj templomba prédikálni!
Nincs, ez az oldal arról híres, hogy itt csak ilyen menő gyerekek válaszolgatnak, amikor épp nem befüvezve rázzák a 3,14csájukat a félcigány maffia előtt. :D
Jó foDJatékos vagy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!