Velem van a probléma? Mit kellene csinálnom?
Szevasztok!
Az a helyzet, hogy 17 éves srác vagyok. Mindenkitől egyfolytában az hallom, hogy most élik a tinik az életüket, meg hogy most kell bulizni, csajozni, barátokkal időt tölteni, satöbbi. Én egyáltalán nem vágyok a bulira. Voltam, nem fogott meg annyira, nem tetszik a dolog. Egyetlen egy barátom sincs, ismerek egy pár embert, vannak haverjaim, de úgy senki sincs, akivel a dolgaimat megbeszélném, összejárnánk, találkozgatnánk, stb. Egyrészt azért, mert nem találok erre megfelelő embert, másrészt pedig azért, mert nem érzem szükségesnek általában. A harmadik dolog a csajozás. Válogatós vagyok, kevés lány tetszik és abban a kevésben, aki külsőre jól néz ki, a belső szépséget és erkölcsösséget is keresem, ami nagyon, nagyon ritka párosítás. Igazság szerint én jelenleg egyetlen egy lánnyal szeretném leélni az életemet, nem kell több. De! Mivel egyfolytában azt hajtják, hogy most kell élni, meg ilyen szarságok, ezért úgy érzem, hogy én rontok el valamit, én csinálom rosszul, és mivel ráadásul elég jól is nézek ki, ezért még azt is érzem, hogy "elpazarlom" magamat. Én nem szeretnék minden hétvégére más lányt(, pedig lehetne), viszont úgy érzem, hogy valamit kihagyok, valamit, amit más gondolkodás nélkül megcsinálna. És ezt az érzést nem is igazán lehet leírni, elég szar. Úgy érzem, mintha pazarolnám az időt és a későbbiekben majd megbánnám, hogy így csináltam. Nem vágyok tényleg rá, de már annyit hallom, hogy lassan belátom magamnak, hogy ez úgy jó, ahogy ők csinálják és nekem is ezt kell csinálnom.
Velem van a hiba, hogy én nem akarok minden hétvégén elmenni a haverokkal, berúgni, bulizni, meg utána megbszni valami tök ismeretlen csajt? Már komolyan ez jár folyamatosan a fejemben és kérlek írjátok meg, hogy mit kellene csinálnom vagy most ez mi?
Ha jelenleg nincs ingered a bulizasra se a csajozásra, akkor ne csináld. Sok ember van aki "jobban tudja" te mit akarsz, neked mi a jó. De ezt csak te tudhatod. Mindenkinek a maga életével kell törődnie, szóval szerintem ne hallgass rájuk, éld az életed ahogyan neked tetszik. Egyébként a hozzád hasonlóak akik nem járnak el szórakozni, nem csajoznak/pasiznak mindig megkapják ezeket, ezt saját tapasztalatból is mondom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!