Honnan van ennyi ismerősötök?
Tudom, hogy nem közvetlenül a kérdésedre válaszolok, nem tudok sajnos, mert nekem nincs facebookom, teljesen más a beállítódásom.
Viszont nem a kérdésben és a leírásban megjelölt dolog az igazi problémád és ez világosan látszik.
"engen kb.3- man.ez lelkileg leamortizáló"
"önértékelésem oda van"
Önértékelésed sosem volt, ha kívülről várod az értékeléseket.Ez a te igazi problémád.A helyedben azon gondolkoznék el, hogy miért van szükségem a mások általi megerősítésre.
A valódi önbizalom belülről fakad és nem remeg meg ha nem kap figyelmet.
Egyetértek az elõbbi válaszokkal.
Amúgy képzeld, sok olyan ismerõsöm van, akik nem “népszerūek”(értsd: nincs sok like-juk fb-on, nem kívánnak a társaság középpontjában lenni), mégis érdekes, értékes embereknek vannak számon tartva általánosságban.
Nem értem hogy mi olyan nagy dolog számodra a népszerūségben? Hollywoodból is azok a sztárok a legnépszerūbbek, akik sok botrányt keltenek, szándékosan felhívják magukra a figyelmet. Nincs ebben semmi különös. Egyes népszerū ismerõseim olyan emberek, akiket sokan utálnak, többnyire csak abban jók, hogy nagyszájúak, attention-seeker viselkedés jellemzi õket. Nem értem, hogy mi olyan kétségbeejtõen és irigylésreméltóan nagy érték neked ebben:).
Kicsit kételkedem abban, hogy 24 éves vagy 😃
Extrovertáltak. Lételemük, hogy csevegjenek egyfolytában. Felesleges dolgokról. Aztán persze ha véletlenül megtudnák egymás nevét is, akkor már ismerősök lesznek facen. De ettől még ugyanúgy nem ismerik meg egymást az utcan. A likeok meg csak a látszat. Ilyen embereknél legalább a fele azért likeol, hogy aztán visszakapja. De az ismertségük felszínes marad. Nem sok hasgna van neki. Sőt, eltelik 3-4-5 év, hogy nem találkoznak, és már fel sem ismerik egymást az utcán. De közben ugyanúgy likolgatják egymást, mert azt hiszik, ettől lesznek valakik.
Egy introvertáltnak nincs helye ebben a világban. Ők mély barátságokat kedvelik, az erős köteléket, a nagy bizalmat. Ha te is ilyen vagy, akkor nem szabadna számítania, hogy hány értéktelen felszínes kapcsolatod van, mert úgysincsenek hasznodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!