Csirke úr kérdése:
Mi lehetne a legdurvább beszólás ha Pestre felmennék egy: csirke mintás pólóba, egy kistermelők lapjával, és a tökéletes paraszti akcentusommal, és egyéb csirkés felszereléssel?
Figyelt kérdés
Most ez így komolyan érdekel.
UT.:A nevemmel nem ér poénkodni!(na jó lehet)
2018. ápr. 8. 18:47
1/7 anonim válasza:
Annyi eszed van, mint egy tyúknak.
3/7 anonim válasza:
Pont leszarnák. Szerintem te ámulnál, hogy mennyi hasonló idióta van. :D
4/7 anonim válasza:
Csirkét (élőt) mindenképpen vigyél magaddal, lehetőleg a reggeli csúcsban valamelyik metró vonalon, vagy mondjuk a 7-es buszon, mikor amúgy is heringezés megy. Biztos kapsz majd válogatott beszólásokat.
5/7 anonim válasza:
Maximum hülyének néznek, de valószínűleg fel sem tűnne senkinek annyi féle-fajta ember van fent.
6/7 anonim válasza:
15 évesen a 2-es metrón láttam egy fazont, aki ballonkabátban markolászta a meztelen pötsét, és neki dörgölte a mellette állónak.
Számtalanszor láttam az utcán hányó, szaró, húgyozó embereket. Láttam őrültet, aki a Stayin' Alive-ot énekelte átéléssel, olyat, aki magában beszélt vagy a járókelőkkel üvöltözött. Követett már vigyorogva rossz arcú ember, havonta elátkoz egy cigányasszony.
Egy csirkés pólós pasi ehhez képest... korábban kell felkelned, ha ki akarsz akasztani egy fővárosi embert.
7/7 anonim válasza:
szétráglak, mint malac a tikszart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!