Mire jó a cikizés?
A koleszban mindenki a lábfejemen lovagol. Már szeptember óta mindig valaki megjegyzi, mekkora lábujjad van... Pedig normál méretű. A második ujjam kb.másfél centivel rövidebb, de mit csináljak vele. Fürödnöm kell, meg a szobámba se fogok mindig cipőben lenni.
Senkinek nincs ilyen lábafeje, nekem miért?
Imadtam, imadok embereket cikizni, foleg anno iskolaban.
Azert jo mert vicces
Mert a tobbiek alfanak tartanak miatta
Mert igy te vagy a vicc targya veletlenul sem en
Rombolom az egodat amivel a kisugarzasod szarabb lesz, ezaltal az enyem fenyesebbnek tunik
Azert jo mert ezaltal te rendeled sajat magad alam
Igen kerem a pirosat de en ezt erzem, ereztem.
Sok sikert az eletben mint alarendelt undorito labfeju selejtes sopredek.
Vagy inkabb szallj szembe, hokkentsd meg oket es elvezd a gyozelmet rajtad all bigfoot ;)
Ne zavartasd magad emiatt. Ha megint megjegyzik, mondd nekik, hogy hányszor akarod ezt még elmondani? Nincs neked jobb dolgod, mint a lábammal foglalkozni? Búza vagy? Aztán majd abbahagyják.
Ha pedig valakitől először hallod, akkor vágj vissza azzal, hogy az ilyesmit nem illik megjegyezni. Ha az illetőnek nagy a segge, vagy túl vékony, mondd nekik, hogy én se jegyeztem meg, hogy mekkora segged van.
Mindkét szobatársamnak a második ujja hosszabb. Már összemértük.
Engem nem izgat, hogy kinek milyen, csak ne szóljanak be mindig érte. Nyáron hordtam lábujjközös papucsot, soha nem zavart senkit. Csak itt a kolesz fürdőjében nézegetik egymást, van aki nem borotválja az intim részét, ő pl. A yeti, mert szőrös.
Ne hallgass az utolsora, a tobbiek fogjak megvedeni mert ok az alfak es a szemukben o ugy kiraly ahogy van, soha ne kulsosegekkel probalj meg visszavagni.
3mas voltam
Mi a franc van az emberekkel, hogy már itt tartunk, hogy valakinek a lábujját nézegetik...
Kedves kérdező, nekem is olyan mint a tiéd, férjemnek is, anyáméknak is, szerintem az emberiség felének minimum.
Vannak ilyenek, akiknek muszáj belekötni valamibe, nálad nem talált mást csak a lábujjadat. Nézd meg szerintem az övéké is olyan.És közöld is velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!