Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogy éltek Facebook nélkül?

Ti hogy éltek Facebook nélkül?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok fent facebookon, azért mert nincs miért fent lenni.

Például nekem nincsenek barátaim, a régi ismerőseim meg nem érdekelnek, és én sem érdeklem őket.

Nem járok iskolába sem, hogy olyan csoportba kelljen bent lennem.

És ti, akik nem vagytok fent, miért nem vagytok fent? Hol üzentek a barátotoknak? A párotoknak? Az iskolai csoportok?

2018. márc. 29. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Saját testvéremről nem tudtam, hogy fenn van (soha "meg nem hívott" volna ám) mikor megláttam , hogy van közösségi oldala, mélyen megdöbbentem, hogy megosztja magát, a magánéletét és az nézi meg, az látja, aki csak akarja. Nem tudom, nagyon, ratyi, nagyon gagyi, nem az én világom na.
2018. márc. 29. 20:43
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még annyit hozzátennék:

Szerintem rohadtul unalmas ma már a facebook.

Persze ott van helyette az Instagram, ami most a legnépszerűbb. Vagy van helyette már másik esetleg, le vagyok maradva?

2018. márc. 29. 20:49
 13/21 anonim ***** válasza:

#11 ez nem a fb "ratyisága", hanem az adott felhasználóé.

Én szabadidő poramokat, túra utakat, találkozók időpontjait, koncerteket dátumát és helyszínét, edzés programokat, verseny nevezési feltételeket, eredményeket osztok meg.

Erre is használható, nem csak nárcisztikus magamutogatásra. És ez csak a felhasználón múlik.

2018. márc. 29. 21:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Nkm már mindenki szinte le van tiltva a falamról, és csak építőipari, lakberendező, technologiai hírekről szóló posztokat látok. Meg a kedvenc autómárkám magyar klubbjának a tagja vagyok, ott kapok sok sok segítséget, érdekes cikket, CÉLIRÁNYOSAN!

Ha csak az ismerőseimt nézném, én is elszörnyednék, de szerencsére van olyan világ, ami még értékes. (Csak jól kell szelektálni)

2018. márc. 29. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

En sem latom a facebook ertelmet de azt se hogy letoroljem magam. Minek? Kinek? Ugyanugy van youtube profilom is mint facebook. Vagy instagram.

Nem kell ezen dolgok rabjava valni. Es slussz passz. ;)

Normalis ember egyebkent nem ott log egesznap. Neha eszmet csere a cseten esetleg.

2018. márc. 29. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Facebook előtt sokkal kevésbé voltam tájékozott. Manapság szinte minden lényegesről tudok, mert olyan könnyen össze lehet szedni az engem érdeklő dolgokat egy helyre!

Szerintem nagyon hasznos a face, imádom!

Ismerősök, megosztósdi-lájkolda meg úgy baromság, ahogy van. Aki ezen éli ki magát, annak tébyleg felszabadulás lehet face nélkül...

2018. márc. 29. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Van egy osztálycsoportunk, illetve pár interneten megismert barátom. Viszont ha egyik sem lenne, biztosan törölném magam.
2018. márc. 29. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:

"Én szabadidő poramokat, túra utakat, találkozók időpontjait, koncerteket dátumát és helyszínét, edzés programokat, verseny nevezési feltételeket, eredményeket osztok meg.

Erre is használható, nem csak nárcisztikus magamutogatásra. És ez csak a felhasználón múlik."

A hülyének mondhatod, agyhalottak :D

2018. márc. 29. 23:21
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Nyilván lehet jóra használni, én se vagyok ellene ilyen értelemben. De nekem nem kell, így is a gép előtt töltöm az életemet. Ami érdekel, azt egyelőre simán megtalálom a Net többi részén. Akinek ez baj, azzal közlöm, hogy ez az én magánéletem. Ha kikötném a netet és remetének állnék, az is az én személyes kis dolgom lenne.
2018. márc. 29. 23:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Milyen az élet gyakorikérdések nélkül ? :)
2018. márc. 30. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!