Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogy éltek Facebook nélkül?

Ti hogy éltek Facebook nélkül?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok fent facebookon, azért mert nincs miért fent lenni.

Például nekem nincsenek barátaim, a régi ismerőseim meg nem érdekelnek, és én sem érdeklem őket.

Nem járok iskolába sem, hogy olyan csoportba kelljen bent lennem.

És ti, akik nem vagytok fent, miért nem vagytok fent? Hol üzentek a barátotoknak? A párotoknak? Az iskolai csoportok?

2018. márc. 29. 20:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha befejeztem az iskolát a facebookot is be fogom. Értelmét nem látom, az iskolai csoporton kívül más miatt nem is vagyok fent.
2018. márc. 29. 20:20
 2/21 anonim ***** válasza:

Nem érdekel ki mit, hol eszik, iszik, a csücsöri pózok, a s@ggnyalás a belül rohadó kapcsolatok kifele fényezése stb.

Totál érdektelen.

2018. márc. 29. 20:23
 3/21 anonim ***** válasza:

A páromnak nem kell üzenni, hazajön mindennap 3-kor.

De ha mégis, telefon elég régóta van mindenkinek :)

A telefont sem szeretem, de azért távoli ismerősök miatt kell, de még a párom is felhív néha.

Nekem a kórus miatt célszerű a facebook. Sokat tiltakoztam, de amikor már sokadjára gyalogoltam feleslegesen 2 órát a sötétben, fagyban, hóesésben, akkor döntöttem s a párom facebookján keresztül elérnek. Odaírnak, ő pedig szól nekem élőben. Ez van, most már a falusi énekkar és a tojásos néni is a Facebookon kommunikál, nehéz fenntartani a meggyőző elhatárolódást.

De én remélhetőleg sosem leszek fent. De még változhat a világ.

Anno munka kapcsán muszáj volt fent lennem, 2 nap alatt kiakadtam a kollégák megosztásainak, üzeneteinek gyakoriságán, letiltottam, azóta is elég traumatizált vagyok ahhoz, hogy fontolgassam a visszatérést. De a páromnak van, így nem maradok le semmiről.

2018. márc. 29. 20:23
 4/21 anonim ***** válasza:

Egyetlen barátom van, miatta vagyok még fent.

A Messengert a munkahelyem miatt kell használnom. A Fb nemigen nézegetem, nagyon ritkán, beszélni is Messengeren szoktam a barátommal.

2018. márc. 29. 20:28
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne elvárás munkahelyen (mert hát ingyenes) akkor már rég nem lennék fent, persze ehhez szükséges, hogy a barátommal más módon kommunikálhassak. Zavar, hogy manapság úgymond elvárás a Fb és a Messenger.
2018. márc. 29. 20:29
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha csak csoportot szeretnétek alakítani, ahova bármilyen meghívott írhat, akkor ajánlom a slack alkalmazást a fb alternatívájaként.
2018. márc. 29. 20:31
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem van de en csak a messengert hasznalom a mobilomon.
2018. márc. 29. 20:37
 8/21 anonim ***** válasza:
Én pont azért nem amiért te sem. De! ha más lenne a helyzet akkor sem tenném ki magamat, mert nem szeretek "képben" lenni. Nem az én stílusom mindent kipakolni magamról, tegnap ezt a pár cipőfűzött vettem, tegnap a Vezúvnál voltam, holnap libacombot eszek, szia hugi, várlak ott ahol a 6-os megáll, ehhhh, röhej.
2018. márc. 29. 20:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is csak a suli miatt vagyok fent. Mást ott nem csinálok.
2018. márc. 29. 20:43
 10/21 anonim ***** válasza:

Kollégáim, költői estek, sport klubbok és kedvenc zenekaraim miatt vagyok fent.

Fél évig nem mentem fel, sok mindenről lemaradtam. De volt helyette más.

2018. márc. 29. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!