Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rosszul vagyok, ha be kell...

Rosszul vagyok, ha be kell mennem az egyetemre, annyira utálom?

Figyelt kérdés
Át fogok menni máshova és ezért annyira rossz, hogy itt még ki kell bírnom.
2018. márc. 27. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed?
2018. márc. 27. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Ti mit javasoltok?
2018. márc. 27. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne járj be. Ha úgyis átmész máshová, akkor minek?
2018. márc. 27. 22:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Most csak olyan tárgyakat vettem fel (90%), amik ott is lesznek. Így nem veszik kàrba egy félév...

De egyébként tényleg mindegy.

2018. márc. 27. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor járj be, mert így legalább azokat majd el tudod fogadtatni. Addig valahogyan húzd ki, szorítsd össze a fogaidat...Ha konkrétan leírnád, hogy mi miatt nem bírod és mi zavar benne, akkor úgy talán könnyebben tudnánk segíteni.
2018. márc. 27. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Örülj, hogy tanulhatsz:).
2018. márc. 28. 07:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja, nagyon......
2018. márc. 28. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha szakot is váltasz, akkor maradj otthon, csinálj valamit, töltődj fel inkább! Jobban fogod érezni magad.

off: a kérdésed nagyon érdekes: mindkét mondatod pontosan ugyanazt a logikai hibát, és ugyanúgy tartalmazza. A kérdésed máshogy megfogalmazva gyakorlatilag ezt jelenti: rosszul vagy-e akkor, ha annyira utálod az egyetemet, hogy be kell menned? második: azért rossz itt neked, mert el kell menned máshová. ami pedig azért rossz, mert még egy kicsit ki kell itt bírnod.

Mindkét mondatodban felcserélődött az ok-okozati viszony. ha közeli ismerősöm lennél, egy kicsit aggódnék az egészséged miatt.

2018. márc. 28. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én is hasonló cipőben jártam, de nem mentem át ezért máshová. Engem a sok ember jelenléte zavart, és az, h miután elterjedt a hírem, mindig mindenki akart valamit. h magyarázzam el ezt, meg azt, meg jegyzet, beadandó, nemértemek... volt olyan zh, amiről felálltam és kimentem, mert a saját gondolataimat sem hallottam.

Ha elektronikai, vagy programozási pályán vagy, akkor el tudsz lenni papír nélkül is. Bár ehhez 2szer annyit kell tudnod, mint aki azt is viszi magával.

2018. márc. 28. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!