Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én vagyok olyan szerencsé...

Csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy nem tudok rockerekkel megismerkedni?

Figyelt kérdés

Na szóval, röviden: rockernek tartom magam, imádom a rock/emo zenét, és úgy is öltözködöm mint egy rocker.

Viszont van egy kis probléma: nincsenek rocker barátaim :D

Az osztályomban sajnos mindenki a popzenét szereti, esetleg a rapet, így osztályon belül nem igazán tudok ilyen tagokkal megismerkedni. Vannak barátaim, nem arról van szó, de nagyon szívesen haverkodnék rockerekkel is, mert így "magányos rockerként" a sok színes ruhás diszkóba járós ember között valahogy nem érzem otthon magam :D

Vácra járok iskolába, és sajnos nem igazán találkozom olyan rockerekkel, akik ne bandáznának 10-en, 20-an :D

15/L

2018. márc. 25. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Akkor lehet a rockerseg megsem neked valo.
2018. márc. 25. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Én most rockeres leszek <3 és most írj! :"D
2018. márc. 25. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztosan van Vácon koncert. Elmész oda és ismerkedsz.
2018. márc. 25. 17:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Van, csak egyedül nem engednek el :(
2018. márc. 25. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Nagy dilemma, mert mire elengednek, addigra kinovod.
2018. márc. 25. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

Hidd el nem jársz rosszul ha kerülöd őket, tesóm már közel 20 éves volt, amikor összejött egy még elviselhető csávóval, de utána be igazolódott a véleményünk, zülleni csavarogni szeretett, az új munkahelyéről eljött mert nem bírta a 3 műszakot, de munkanélküliként és semmi jövőkép nélkül, érezte magát a legjobban.

Illetve abból is volt probléma hogy tesómat is beszippantotta a légkör, sose volt berúgva azelőtt, pl egy órára azért nem ment el vezetésből mert másnapos volt.

Vannak normális rockerek de ezek részét nem a tizenévesek fogják képezni, amikor a legjobban tombolnak a hormonok és keresik önmagukat. Tudom mert én is ilyen voltam, aminek szerencsére nem lett emléke/nyoma.

Keress normális fiút, társaságot, ha csak nem a metál zenét szereted akkor nem lesz gond a lehetőségekkel.

25F

2018. márc. 25. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Olyan műfaj, hogy "emozene", nincs, és főleg nem kapcsolódik a rockhoz.

15 évesen amúgyis ráérsz még, sőt valószínűleg 1-2 év múlva kinövöd. Én is kinőttem.

2018. márc. 26. 06:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, csak te vagy olyan szerencsétlen.

"Emo zene".

Az interneten nincs még elég oldal és csoport kifejezetten arra tervezve, hogy megtaláld a magad fajtákat...

2018. márc. 26. 13:08
 9/10 anonim válasza:
81%
Először is én abból, hogy leírtad, hogy " emo zenét " hallgatsz kikövetkeztetem, hogy ki fogod nőni, sőt nem is érted az egész lényegét. Nem érted az életérzést :) viszont üzenem itt sok kommentelőnek, hogy be kellene fejezni a Rockerek általánosítását, mert nem igaz. Vagy nem mindenkire. Nem amiatt " züllik el " valaki, mert rocker, vagy nem emiatt kerül rossz társaságba, hanem mert fogékony rá. Akik nem vallják magukat rockernek azok is ugyan úgy lehetnek " rossz " emberek, mint egy rocker. Én Rocker vagy jó pár éve és mégsem vagyok igénytelen, drogos, lecsúszott ember.
2018. ápr. 1. 21:01
 10/10 anonim válasza:

Nekem is irhatsz ha szeretnel:3

Velem is amugy ez van hiaba ilyen a stilusom engem valahogy elkerulnek a hozzam hasonloak:D

15/L

2018. ápr. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!