Csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy nem tudok rockerekkel megismerkedni?
Na szóval, röviden: rockernek tartom magam, imádom a rock/emo zenét, és úgy is öltözködöm mint egy rocker.
Viszont van egy kis probléma: nincsenek rocker barátaim :D
Az osztályomban sajnos mindenki a popzenét szereti, esetleg a rapet, így osztályon belül nem igazán tudok ilyen tagokkal megismerkedni. Vannak barátaim, nem arról van szó, de nagyon szívesen haverkodnék rockerekkel is, mert így "magányos rockerként" a sok színes ruhás diszkóba járós ember között valahogy nem érzem otthon magam :D
Vácra járok iskolába, és sajnos nem igazán találkozom olyan rockerekkel, akik ne bandáznának 10-en, 20-an :D
15/L
Hidd el nem jársz rosszul ha kerülöd őket, tesóm már közel 20 éves volt, amikor összejött egy még elviselhető csávóval, de utána be igazolódott a véleményünk, zülleni csavarogni szeretett, az új munkahelyéről eljött mert nem bírta a 3 műszakot, de munkanélküliként és semmi jövőkép nélkül, érezte magát a legjobban.
Illetve abból is volt probléma hogy tesómat is beszippantotta a légkör, sose volt berúgva azelőtt, pl egy órára azért nem ment el vezetésből mert másnapos volt.
Vannak normális rockerek de ezek részét nem a tizenévesek fogják képezni, amikor a legjobban tombolnak a hormonok és keresik önmagukat. Tudom mert én is ilyen voltam, aminek szerencsére nem lett emléke/nyoma.
Keress normális fiút, társaságot, ha csak nem a metál zenét szereted akkor nem lesz gond a lehetőségekkel.
25F
Olyan műfaj, hogy "emozene", nincs, és főleg nem kapcsolódik a rockhoz.
15 évesen amúgyis ráérsz még, sőt valószínűleg 1-2 év múlva kinövöd. Én is kinőttem.
Igen, csak te vagy olyan szerencsétlen.
"Emo zene".
Az interneten nincs még elég oldal és csoport kifejezetten arra tervezve, hogy megtaláld a magad fajtákat...
Nekem is irhatsz ha szeretnel:3
Velem is amugy ez van hiaba ilyen a stilusom engem valahogy elkerulnek a hozzam hasonloak:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!