Nike vagy Converse?

A Converse csak egy silány minőségű tornacipő amire rá van nyomtatva hogy converse.. akkor már inkább Vans (ha tornacipő kell) azok tartósak.
A Nike meg Nike , azt nem kell megmagyarázni! ;)

A Converse cipő nagyon hamar tönkremegy. Vékony anyaga van.
Inkább a többiek által leírt Vans, vagy esetleg Fila vászon cipő.

Hát figyu, a konzi igazi jó öreg, original márka.Nekem akárhány volt, mindet imádtam, és persze megfelelő viszonyok mellett szerintem sokáig bírja.Szóval én a jó tapasztalatok miatt, és a stílusom miatt választanám inkább ezt.
a Nike meg... az Nike:)
Nike !
Kényelmes, strapabírö, jól néz ki, van választék belőle, így tudsz választani 😁
A Concerset inkabb ne xD

Én kellemesen csalódtam a Conviban :D több mint 5 éve megvan az egyik, és még nem ment szét, igaz csak nyáron használtam javarészt. Túrázni meg tesizni szerintem nem a legkényelmesebb, bár állta a strapát. De viszont megkell nézni, hogy hol gyártották, mert nem mindegy! Barátnőmnek 2-3 hónap alatt szétment, amit kínában gyártottak, a következő ugyanígy. De a Vans cipője se bírta tovább.
A mostani bőr magasszárú Convimnak a sarka kezd levállni egy kicsit, de ez rosszidőben is van járatva.
A vászon Nike cipőmet annyira nem csípem, hiába vastagabb a talpa, nem szellőzik valami jól. Viszont a rendes sport/edző Nike, arra nincs panasz, kisebb túrára, tesizni remek, nem áll bele minden kavics a talpadba, a bokánál is erősítve van, nem ázik be az első kis pocsolyánál.
De nekem a kedvencem akkor is a Pumának az egyik midcut cipője, sokat van nyúzva, már szétjött helyenként, de még mindig ez a legkényelmesebb, szintén olyan 5-6 éves, a színéből se vesztett, igaz nem vászon.
Szval röviden a Nike sokkal kényelmesebb a sport és túra tevékenységekhez, árkategoriában se rossz, már 10k-ért is kaphatsz normálisat, de pl egy egész napos használat után ebben is tud fájni a lábad.
A Converse-nek hatalmas a választéka, egyedi darabokat is találni, akár magad is összeállíthatsz (a hivatalos oldalán), általában rongyosra szokták hordani az emberek, legalábbis az amcsik akikkel találkoztam, szval aki nem csak azért veszi, hogy villogjon a márkával, az nem cserélgeti fél évente, így az ára is elfogadható.
Honorable mentions: Supra, Adidas, Fila..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!