A Converse cipő drága?
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 16:29
2/6 anonim 

válasza:

Szegénynek igen, gazdagnak olcsó. Vagyis középkategóriás. Már elég jó minőségnek számít, de nem kiemelkedő. Nagyot nem lehet villantani vele, de nem is szégyellni való.
Amúgy divat kategória inkább..
3/6 anonim 

válasza:

túlárazott szerintem...divatcipő, elsősorban a márkáért fizetsz... nyilván sokkal jobb, mint egy akármilyen noname tornacipő..általában, de a felét éri meg kb reálisan...
4/6 anonim 

válasza:

Mert mi nem eri meg a felet normalisan? Konyorgom amit penzert veszel azon van haszon. Ami annyira olcso hogy azt mondd "megeri" es kozben a tarcad is lapos abban biztos lehetsz hogy hulladek minoseg. De aki jobb anyagokhoz szokott az messzirol fulladozva nezi a csoro cuccok minoseget. Es ez nem vicc.
5/6 anonim 

válasza:

Nem tartom olyan jó minőségűnek és ahhoz képest bizony drága.
6/6 anonim 

válasza:

Gyengébb minősége van valamivel, mint egy Nike, Adidas cipőnek, de a ragasztás gyárilag elég erős. Nekem három nyár után engedett enyhén el az oldala, ahol megtörik gugolásnál. Palmatex után ugyanolyan jó. Nyárára szerintem egyszerű és divatos cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!