Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Converse cipő drága?

A Converse cipő drága?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki szegény annak igen.
2016. máj. 31. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szegénynek igen, gazdagnak olcsó. Vagyis középkategóriás. Már elég jó minőségnek számít, de nem kiemelkedő. Nagyot nem lehet villantani vele, de nem is szégyellni való.

Amúgy divat kategória inkább..

2016. máj. 31. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
túlárazott szerintem...divatcipő, elsősorban a márkáért fizetsz... nyilván sokkal jobb, mint egy akármilyen noname tornacipő..általában, de a felét éri meg kb reálisan...
2016. máj. 31. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Mert mi nem eri meg a felet normalisan? Konyorgom amit penzert veszel azon van haszon. Ami annyira olcso hogy azt mondd "megeri" es kozben a tarcad is lapos abban biztos lehetsz hogy hulladek minoseg. De aki jobb anyagokhoz szokott az messzirol fulladozva nezi a csoro cuccok minoseget. Es ez nem vicc.
2016. máj. 31. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem tartom olyan jó minőségűnek és ahhoz képest bizony drága.
2016. máj. 31. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyengébb minősége van valamivel, mint egy Nike, Adidas cipőnek, de a ragasztás gyárilag elég erős. Nekem három nyár után engedett enyhén el az oldala, ahol megtörik gugolásnál. Palmatex után ugyanolyan jó. Nyárára szerintem egyszerű és divatos cipő.
2016. jún. 5. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!