Titeket ert mar barmifele attrocitas Budan?
Hát azért Bp-en résen kell lenni, szóval azért valamennyi "talpraesettség" nem árt.
De amúgy Buda az "kultúráltabb" mint Pest, Westend-nél volt azt hiszem hogy egy nőt összevertek, plusz a 4-es 6-oson állandóan van valami balhé, vagy az 1-es villamosnál a Stadionoknál.
De amúgy engem még nem próbáltak meg kirabolni, de széjjel is csapnám aki próbálkozna.
Ja meg egyszer voltam egy kávézóba a Mammutnál, mennék be, és hallom hogy egy fiatal srác meg egy fickó, aki úgy nézett ki mint aki hát hogy fogalmazzam "szállón él", na ők ketten összebalhéztak, a kávézó előtt.
Aztán úgy összeverekedtek, csak pislogtam, mondom ez mi?
"plusz a 4-es 6-oson állandóan van valami balhé"
Idestova 27 éve szinte soha nem láttam balhét a 4-6-oson, pedig rendszeresen használom éjjel és nappal is. Kér ekkora ökörséget terjeszteni. Lehetőleg kerüld a gettós részeket meg a sötét kis utáckat, de ezen felül erősen túl van ez lihegve.
Kelenföldön kiakartak rabolni fényes nappal, az óra előtt akarta a cigány csávó, hogy nézzem meg az időt a telefonomon, erre odamutattam neki, hogy a háta mögött lévő óra is ugyan azt az időt mutatja. Még a szórólapos "adomány gyűjtő" emberke megfenyegetett az aluljáróba, mert nem álltam meg neki, és nem kértem a szarjából, amiért fizetnem is kellett volna.
Aztán elkezdett anyázni, és mondta "legközelebb meglátlak megverlek. Jó lesz?", erre a válaszom az volt, hogy "Rendben". XD Azóta se vert meg, pedig már többször látott. :D
Alapvetően vannak emberek, akik áldozattípusok, vannak akik nem.
Na most, ha te áldozattípus vagy, akkor költözhetsz bárhová, atrocitás fog érni, mert bevonzod.
Én 38 éve élek Budapesten, nő vagyok, jelenleg a 8. kerületben lakom (7 éve), de nem ért atrocitás még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!