Ha egy új társasággal találkozom, és abból egy embert ismerek, hogyan üdvözöljem a csapat LÁNY tagjait?
Szerdán megyek bulizni, egy közeli barátommal mentem volna, de ő visszamondta sajnos, és kellett keresnem másik társaságot. Egy olyan gyereket kérdeztem meg, akit valamennyire ismerek, de az ismerőseit nem.
Ezáltal felmerült bennem a kérdés, hogy ha egy társasághoz odamegyek, akkor a lányoknak hogyan mutatkozzak be / szükséges bemutatkozni? Fiúknál oké, odamegyek, lepacsizok, megmondom hogy hívnak, meg ők is elmondják. Ha lány ismerősökkel találkozom, akkor puszi, meg ölelés, de idegeneknél nem tudom hogy mi a normális ebben az esetben.
Köszi a válaszokat, remélem nem rossz kategóriában raktam fel, bár ez már lehet, hogy inkább illemtanba nyúlik át. :)
Viccből írtam, nyugodj meg, kéhlek alássan hatoska.
De a kéznyújtás a lány / nő feladata (ennek oka az: nem hadonászhat egy férfi a nő előtt, ha az nem akarja)
"Odelepsz a lany ele, kezfogasra nyujtod a kezed"
Lányok felé egy fiú ne nyúlkáljon! Várja meg, hogy a lány nyújtsa a kezét. Ha nem nyújtja, nem nyújtja. De nem nyúlkálunk!
Szia puszi puszi olelés kozbe megmondod a neved azt annyi
V lepacsizol veluk😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!