Ahol ti eltek, ott is szexelnek mar a 13-15 evesek?
Igen:D sajnos. Én is 15 vagyok, szűz, el nem tudnám képzelni, hogy már ne legyek szűz vagy éppen aktív szexuális életet éljek.
Az osztályban a lányok, fiúk mindig erről beszélnek, a lányok már felállítottak egy rangsort, hogy ki lesz az első, aki elveszíti, meg vajon ki mikor fogja elveszíteni. Engem ezek a dolgok nem érdekelnek, ez mindenkinek a magánügye és nem tartozik másra. Ha valaki mondjuk 16 évesen elveszíti szerelemből, nem versenyből, régóta együtt van a barátjával és védekeznek, érett rá, akkor oké. De 13 évesen semmilyen oknál fogva sem tartom normálisnak.
Nálunk is... csak kapkodom a fejem, hogy ez a 9.es ezzel a 11essel...
Én meg közben otthon még lego-zok XD
15/L
Én kb. akkor lehettem akkora mint most te, amikor az emo korszak volt. Akkor is az volt a sláger hogy "hát ezek a mai fiatalok milyen züllöttek".
De semmiben nem voltunk mások mint ti. Volt aki nagyon züllött volt, van aki azóta is züllött, valaki meg sosem volt züllött... A te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!