Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ahol ti eltek, ott is szexelne...

Ahol ti eltek, ott is szexelnek mar a 13-15 evesek?

Figyelt kérdés
Tudom, eleg hulye kerdesnek tunik, de en is ilyen koru lany vagyok, es engem elegge meglep, hogy mindig hallom, hogy ez meg az nem szuz, es kivancsi vagyok, hogy csak ebben a varosban szokas-e ez:D
2018. márc. 5. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
nem. ez mindig is így volt, így is lesz, csak régebben ha megtörtént nem mesélték el az emberek fűnek-fának
2018. márc. 5. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk is ez megy. Dehát mit tudj csinálni? Max te nem állsz be a sorba.
2018. márc. 5. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Igen:D sajnos. Én is 15 vagyok, szűz, el nem tudnám képzelni, hogy már ne legyek szűz vagy éppen aktív szexuális életet éljek.

Az osztályban a lányok, fiúk mindig erről beszélnek, a lányok már felállítottak egy rangsort, hogy ki lesz az első, aki elveszíti, meg vajon ki mikor fogja elveszíteni. Engem ezek a dolgok nem érdekelnek, ez mindenkinek a magánügye és nem tartozik másra. Ha valaki mondjuk 16 évesen elveszíti szerelemből, nem versenyből, régóta együtt van a barátjával és védekeznek, érett rá, akkor oké. De 13 évesen semmilyen oknál fogva sem tartom normálisnak.

2018. márc. 5. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
7 éve voltam nyolcadikos és nekünk is volt pár ember az osztályban, aki már nagyban szaporodott, miközben a legtöbben még kb legóval játszottak otthon...
2018. márc. 5. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is... csak kapkodom a fejem, hogy ez a 9.es ezzel a 11essel...

Én meg közben otthon még lego-zok XD

15/L

2018. márc. 5. 20:20
 6/11 A kérdező kommentje:
En nem vagyok ez a ‘uristen, hova tart az emberiseg, ki fogunk pusztulni’ fajta ember, de valahogy ez engem is megbotrankoztat
2018. márc. 5. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos vagy nem sajnos ilyenek az emberek szeretnek szaporodni
2018. márc. 5. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Én kb. akkor lehettem akkora mint most te, amikor az emo korszak volt. Akkor is az volt a sláger hogy "hát ezek a mai fiatalok milyen züllöttek".

De semmiben nem voltunk mások mint ti. Volt aki nagyon züllött volt, van aki azóta is züllött, valaki meg sosem volt züllött... A te döntésed!

2018. márc. 5. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Miről beszéltek...20 éve is ez volt. Folyamatosan cukkoltak, mert szűz voltam.
2018. márc. 5. 23:03
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Ja, nyolcas leírta..
2018. márc. 5. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!