Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok értelmesebb? Vagy a nálam 4-6 évvel idősebbeknek nincs esze? Vagy csak 6 évesek szexelnek és kérdezgetik, hogy "Terhes vagyok? ", "Szűz vagyok még? "?
Mármint komolyan!!!Néha kiborulok mekkora hülyeséget lehet kérdezni itt!
Figyeljetek, ha járt benned péló, akkor nem vagy szűz(vagy jártál lányban persze), attól még, hogy átszakítottad a szűzhártyádat csak anatóniailag nem leszel szűz.
Ha beléd élveznek, mert nem volt, akkora eszetek, hogy 10 másodpercet áldozzatok a gumifelhúzásra, vagy nem szedsz fogamzás gátlót, akkor valószínűleg terhes vagy.Egyébként meg ha ilyen kérdések fogalmazódnak meg benned, akkor rohadtul nem kéne átmennie rajtad az osztálynak!!!!
Bocsesz, rédzsingtájm off... Huhhh, istenem... -.-
Ne becsüld le az emberi hülyeség hatalmát!
Sajnos már az én korosztályomban is rengeteg a "defektes", de Téged már végtelenül sajnállak, mert nagyon-nagyon kisebbségbe szorulsz ezzel, hogy rendelkezel aggyal is...
Tudod, rajtad kívül még elég sok értelmes emebr van a korosztályodban is.
De ők nem írnak ide.
Számold össze az írásokat, aztán nézed meg a korosztályod létszámát. Elég nagy különbség, nem?
Még akkor is, ha nem mindenki ír, aki ilyen.
Jajjtekistakony.
Dugjál inkább, az jó móka.
Marha egyszerű kedves kérdező, nem kell mindent észre venni, senki nem tart pisztolycsövet a fejedhez, hogy minden idiótaságra válaszolj..
Ha valaki nem ér fel a cipőm sarkáig annak nem válaszolok, nem fogom itthon letépni a bőrt az arcomról mások ostobasága miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!