Van köztetek olyan, aki soha nem élet szociális életet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Anno a szüleim erőteljesen lekorlátoztak. Erőltették a vallást,erőltették a tanulást, és példásan viselkedtem, jól is tanultam, de barátaim sosem voltak, szórakozni sem engedtek el. Reméltem, az egyetemi éveim alatt változik a helyzet, végre itt lesz az alkalom, hogy megismerjek új embereket, kialakíthassam a saját kis életemet, de vidékiként örökös hátrányban érzem magam, ami másnak a rajtvonal, ahonnan elindul, nekem még odáig is 100 mérföldet kell felzárkóznom...Hozzáteszem,nulla önállósággal költöztem el otthonról, és rengeteget fejlődtem, de egyetlen barátom sincs, egyszerűen nem tudok kapcsolatokat kialakítani. Másokéhoz mérten elég ingerszegény életet élek, de néha én is szeretnék kimozdulni :(2018. márc. 5. 10:18
1/3 A kérdező kommentje:
(*élt, bocsánat az elírásért)
2018. márc. 5. 10:19
2/3 anonim válasza:
Ugyanilyen voltam. Én hamarabb kezdtem lázadozni, 17-18 évesen netről szedtem össze barátokat (van, aki azóta is megvan), illetve szándékosan olyan egyetemre mentem, ami maga után vonta az elköltözést.
Egyetemen lett néhány barátom - próbáltam nagyon társasági lenni, nyilván az nem ment - akikkel azóta is megmaradt a kapcsolat, pedig lassan tíz év telt el. Velük kicsit "kinyíltam" anno egyetemen, elcipeltek bulizni meg minden.
Most sem vagyok a társaság lelke, egy kezemen meg tudom számolni a barátaimat, meg ugye mostanra mind felnőttünk, ha havonta tudunk talizni, már jó. De ahhoz képest, hogy mennyire bezárt voltam kamaszként, ég és föld. :) Párom is van azóta, akivel együtt élek, pedig 18 évesen sose gondoltam volna.
3/3 anonim válasza:
Én is totál ilyen vagyok csak én magamnak köszönhetem, hogy ideáig jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!