Miért ilyenek a mai fiatalok? Lényeg lent
oké:
Egyébként ez pont az a kérdés amit minden második tini feltesz. És már párezerszer választolunk rá azok, akik túl léptek már a tini korszakon. Hogy miért menő? Mert a felnőtteket látják, hogy csinálják, mert bűnt követnek el, illetve tudják, hogy amit csinálnak az rossz, nekik MÉG nem szabad, de mindjárt igen... A tini pont az a korszak amikor a saját határait feszegeti, és ez az úgynevezett "TILOSBAN JÁRÁS" érzete, azt az érzetet is kelti a fiatalokban, hogy ők már felnőttek, ők döntenek magukról hogy mit csináljanak és mivel ez ennyire új, teljesen elveszi az eszüket, mint anno nekünk is. A szófogadás már ismerős számukra.
Továbbá tartom a véleményem hogy a vallás eltűnésével ez egyre terjed. Miért kell ezért lepontozni. Krvára nem papjancsi vagyok, ezt olvastam. Mindenféle társadalmi kutatás és tanulmány erre igen terjedelmesen kiterjed. Ennyi erővel pontozzátok le a Napot is mert éjszaka lenyugszik :D Vagy szarok rá.
"Mintha a vallás bármire is megoldás lenne, hagyjuk már. XD "
Több tiszteletet olyan témák irányában amiről láthatóan semmit nem tudsz. Szaros kis 17 éves röhög, miközben ő a röhejes. Hagyjuk már. :D
Továbbá: " a mai fiatalokat csak a dohányzás, a drog és a szex érdekli, igazából és nem is az, hogy ez érdekli"
Nem láttam még olyan fiatalt akit KIZÁRÓLAG ez a 3 téma érdekelt, és semmi más. Minimum a jövője, munka, pénz, hivatás, stb érdekli őket.
Ez is egyébként tipikus tini gondolkodás a végletekben való gondolkodás. Ennyi erővel minden nő hülye, minden pasi bunkó, az össze tini egy idióta ösztönlény. Ezzel leírtuk az emberiséget, mehettek aludni, leckét írni :D
Régen is ugyanez volt,nem csak a mai fiataloknál.
Annak idején annyi volt a különbség,hogy drog helyett orrán száján ment a piálás.
A szex természetes,hogy az érett fiatalokat érdekli,ez a normális(hacsak nem homok kerül a gépezetbe).
A dohányzás is nagyon ment,emlékszem hogy a 2/3 közép-és szakiskolai tanuló szívta a barna szofit,szerintem akkor még arányosan többen cigiztek,mint most.
Azt meg nem értem,hogy mit értesz az alatt,hogy gátlástalan köztéma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!