Melyik motor látványosabb a fiatalok számára?
Tavasszal kerül napirendre a vétel, az összeg amit rászánok ezt a két modellt fedi le, a választás most már csak annyiban nehéz hogy a hang/megjelenés mennyire lesz jó.
25F
Miért érdekel mások, csak a fiatalok véleménye?
Magadnak veszed, a te döntésed.
Én fiatal vagyok, és egyik se tetszik, de ha már választani kéne, akkor a második.
Szóval te azért fogsz motorozni, hogy legyen mivel villogni? Remek.
Ilyen matricás joghurtos dobozokkal hamar megmurdálsz majd, pláne ha neked csak villogásról szól ez az egész.
Nekem 650-es chopperem van, szép és nem halálos, más véleménye sosem érdekelt.
35N
Nekem ugyanolyan a kettő.
Egyébként sem szeretem a motorokat.
Akkor miért nem kérdezed meg a barátaidat?
Kíváncsiságból megnéztem azt a motort, amit feljebb írtak, és sokkal jobbank/biztonságosabbnak néz ki.
Nekem is tervben van a motorvásárlás. Figyelj, egy,motort alapvetően azért vesz az ember, hogy,jól érezze magát, amikor megy vele.
Ha nem élvezed a vezetését, de az emberek megnézik annak szerintem semmi értelme.
Neked legyen kényelmes, neked legyen tetszetős a megjelenése, a hangja, a teljesítménye, a színe...
A kérdésre válaszolva, mindkettő szép motor. A bmw talán ritkább, ezáltal különlegesebb.
Sosem értettem azt ha valaki mások előtti farokméregetésnek vesz meg bármit. Én ha veszek valamit azt azért veszem mert azt akarom venni.
Amúgy alapvetően két dolgot gondolok:
1. Ezek tipikus hülye gyerek motorok amik igazából semmire nem jók csak ész nélkül száguldozni.
2. Elsőre az hittem egy motor a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!