Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy van az, hogy nem kapok...

Hogy van az, hogy nem kapok keretlen uzenetet?

Figyelt kérdés
Masok a fb-n rakjak ki a kepeket, meg irjak hogy 100 engedelykerese van, mind pasi es ismerkedni szeretne.. En valahogy sosem kapok, bar biztos hatrany hogy van parom es egy gyerekem is :D
2018. febr. 25. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Sok értelme van a kérdésednek, ha leírod a választ.
2018. febr. 25. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Vagy az arcszerkezeted nelkuloz minden esztetikat.
2018. febr. 25. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Tehát most az bosszant, hogy te nem kapsz engedélykéréseket?!
2018. febr. 25. 11:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, mert masok szerint szep vagyok, csinos, bar husis de en sem latom olyan csunyanak magam, hogy a kutyanak se kelljek, a paromon kivul. Es aki azt mondja hogy a parja bokjai neki 100%ig elegek, az vagy nagyon a kapcsolat elejen van, vagy hazudik. Minden nonek kell a kulso visszaigazolas is, amit eloben meg is kapok, de ezt nem ertem, hogy mas szazasaval kapja az uzeneteket en meg 0 azaz nulla-t kapok :D
2018. febr. 25. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

Szívecském,nagyon el vagy szállva magadtól,csak az a gond,hogy nincs is miért! (:

Gondolom,azt várod,hogy naponta 5 millióan mondják neked,hogy jajj,milyen szép,milyen csinos vagy,és nem elégszel meg a párod őszinte,kedves szavaival. Semmi baj,lehet álmodozni tovább,királylány,úgy sem fog senki sem megdicsérni..

Egyébként meg a válasz egyszerű: ronda vagy,és ezért nem keres téged senki!;)

2018. febr. 25. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Miert kell tamadni? Sajat magadat minosited azzal, hogy par mondat alapjan velemenyt formalsz, mind a kulsomrol, mind a belsomrol. Gondolom te sokkal szebb vagy :D
2018. febr. 25. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Fura vagy. Nekem még párom sincs, aki bókoljon, és facebookon se vagyok fenn, mégis tudom, hogy csodálatos vagyok *.* de mivel utálom az embereket, az élőben kéretlen "engedélykérőket" is épp elég kezelni (pláne, hogy ha ismerősről van szó, aki tudja, hogy se párom, se gyerekem, azonnal úgy érzi, hogy nekem MUSZÁJ vele kavarnom, mert ha nem, akkor egyedül maradok, és az milyen önzőség már részemről, hogy én senkinek nem adom oda a bájaim miközben ő nem tudja mibe mártani a lőcsét, pedig szerinte alanyi joga van hozzá), nem értem, miért vágyik arra valaki, hogy még hazaérve is zaklassák a hülye emberek a kangörcsükkel.
2018. febr. 25. 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Képet kaphatok kedves kérdező?
2018. febr. 25. 14:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Valoszinu szerintem sem vagy tul vonzo azert nem kapsz! Eleve egy szult no nem egy vonzo a pasiknak! Inkabb ilyen fiatal lanyokra mennek akik nepszeruek.
2018. febr. 26. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert nem kerültél bele egy olyan "programozási" dúc-ba ahol a hülyék megtalálnak. Én addig örülök amíg ez a számítógépes algoritmusba nem keveredem bele. Nem regelek ezért direkt idióta helyekre amely alapján nem tudnak megtalálni. Csak azt tudnak facebookon is megtalálni aki más helyeken is fenn van, és emberekkel érintkezik. Továbbá nekem elég ritka a nevem. Szerintem többször írhatják be találomra az Anna nevet mint pl az enyémet (amit most direkt nem írok le) :D
2018. márc. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!