Van-e teendoje annak a pedagogusnak, aki megalazo uzenetet kap a szulotol?
"....neni pedig dugja fel a se...be a zold tollat"
Ugyelet igenyleset kellett volna a szulonek visszajelezni egy igen, vagy nem alahuzassal, es mivel ez tobb alkalommal elmaradt, a napkoziben hasznalt tollammal tettem a bejegyzeshez egy kerdojelet.
A fenti szoveg kiseretben a kerdojelbol gunyrajzot alakitva,ugyeleti igenyles jelzese nelkul kaptam vissza az uzenot.
Hát figyelj ez a pedagógus dolga. Ha én lennék ez a pedagógus akkor számolnék a reakcióm következményeivel. Gondolok itt arra, hogy ha elmagyarázom a szülőknek, hogy "a dínók is olyanok voltak, mint önök és kihaltak" akkor esélyes, hogy a más gyerekek szüleivel is elbeszélgetnek a "gonosz tanár mit mondott-ról" aztán ők is és kitudja lehet minden szülő ezen fog csámcsogni. A gyerekek lehetséges ezután, hogy a csúnya gonosz tanárt utálni fogják és olyan k***zott rosszak lesznek a tanár óráján amit nem lehet elviselni. A tanár még idegesebb és mégtöbb szülővel beszélget a probléma pedig erősödik. Így látom de lehet én vagyok kancsal.
Letudnám ennyivel: :)
Nem tartom magam se gonosznak se epp csunyanak, valahogy ezt a valaszt nem ertem.
Ez a legkevesebb a kedves szuloi bejegyzes alapjan. Hát, ez a munkam. Kosz
Latta az eredetit, mert minden gyereknek be lett ragasztva a kis papircetli iskolai szinten.
"Mindegy..."
Úgy csinálod, mintha épp most végeztél volna és te lennél a világ legnagyobb "beszarijának" járó díj tulajdonosa.
Elő a napló. Ahova fel van írva a szülőknek az elérhetősége.
Telefon... és előadod a problémádat.
Azonban ezt úgy teszed, mintha nem tudnád, hogy kivel is van a probléma.
Magyarul a gyereket hibáztatod..
Többször jeleztél a gyerek által, majd most ezt láttad az ellenőrzőben.
Ezért arra kéred őket, hogy beszélgessenek el a gyermekkel... és adjanak választ a kérdésedre.
Amennyiben őszintén bevallja, hogy ő volt(a szülő) és továbbra sem ad választ, akkor közlöd, hogy a következő beszélgetés már az iskolában fog zajlani az igazgató jelenlétében.
Az igazgató felé jelzed a problémát és megbeszélitek, hogy mikor legyen a szülők behívása.
Ha nem reagálnak, akkor jöhet a jogi út.. aminek következménye lesz.
Bocsi, most látom, hogy mit reagáltál a #2 válaszára..
Te már biztos nem vagy tanár vagy nem Magyarországon tanító.. ha nem tudtad felfogni, hogy amit írt az irónia.
"Gonosz és csúnya tanár" = Magyarul annyit jelent, hogy mindenért őt hibáztatják és bármit csinálhat, akkor is ő lesz a rossz. Azonban az igazság az, hogy maximálisan neki van igaza és a többiek a rosszak..
Ezt az üzenetet biztos a hülyegyerek írta, a gúnyrajzról már nem beszélve.
Fel kell venni a szülőkkel a kapcsolatot és jelezni az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!