Van-e teendoje annak a pedagogusnak, aki megalazo uzenetet kap a szulotol?
Figyelt kérdés
"....neni pedig dugja fel a se...be a zold tollat"
Ugyelet igenyleset kellett volna a szulonek visszajelezni egy igen, vagy nem alahuzassal, es mivel ez tobb alkalommal elmaradt, a napkoziben hasznalt tollammal tettem a bejegyzeshez egy kerdojelet.
A fenti szoveg kiseretben a kerdojelbol gunyrajzot alakitva,ugyeleti igenyles jelzese nelkul kaptam vissza az uzenot.
2018. jan. 5. 19:13
11/12 anonim válasza:
Előző, nyugi, az én gyerekkoromban is tudtak hamisítani a srácok, vagy ilyet még nem hallottál?
12/12 anonim válasza:
Nyugi, a pedagógusok többsége tisztában van vele, hogy szülő vagy gyerek ír, max. nem szól miatta. Anyámnak már több évtizedes rutinja van, mutogatott nekem házi dolgozatokat, olvasónaplókat, és simán megmondta, hogy most tulajdonképpen a szülőt osztályozza, de nincs értelme szólni, mert mindig megcsinálják a gyerek helyett, majd úgyis visszaüt ez a hozzáállás, ha a gyerek felnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!