Volt már úgy hogy beleuntál a kétszínű emberekbe/barátokba mit csináltál?
Úristen. Ilyenkor amúgy kajakra elcsodálkozom a világon. Ilyen emberek, mint a kérdező, komolyan léteznek? :D
Azért nulla és nincs értelme az életének, mert a barátnői nem mennek el vele bulizni :D
Van egy fiatalabb ismerősöm, aki mindig arról ugat, hogy a mai lányok nem normálisak, agyhalottak. Többet nem vitatkozom vele. Ezek tényleg genetikai hulladékok egytől egyig.
Bogárkám, állj oda anyukád elé és kérd tőle, hogy pofozzon megállás nélkül pár napig, hátha sikerül valami értelmet verni beléd.
Depressziós vagy meg szeretethiányos? Barinők nem jönnek bulizni? Jajj te szegény. Hát mindjárt megsajnállak.
Senki sem mondta, hogy továbbra is "barátkoznod" kell velük. Beintesz nekik, csá. Jajj de akkor még magányosabb leszel, ugye? Istenem, az élet nagy problémái.
Mondd csak, egészséges vagy? Van valami halálos betegséged? Gondolom nincs. Akkor mi a franc bajod van?
Ilyen szánalmas dolgokon vergődni, hogy magányos vagyok meg depressziós meg szeret hiányos, hűha, istenem. Nőj már fel.
Az ilyeneknek, mint te, adhatna a világ 1000 megbízható és jó barátot, akkor is kínlódnál, csak épp nem ezen.
Komolyan az az életcélja egyeseknek, hogy legyen pár vigyorgó fej körülöttük? Ennyi? De ha esetleg van is más, mindet eldobják, mert ez az egy nem klappol? Tényleg ilyen hülye vagy vagy csak tetteted magad?
Nekem is volt egy ilyen időszakom. Jól megmondtam nekik a magamét egyiket le is tiltottam a pics>ba.
Legjobbbaratnőm is leszart csak a palijaval volt vele is jól összevesztem és megmondtam neki ha nem változtat akkor mehet a fenébe nem vagyok a lelki szemetese de vele végül rendeződött a dolog. A többieket meg hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!