Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy fiatal lánnyal könnyebb...

Egy fiatal lánnyal könnyebb megszerettetni a motorozást, mint egy 30-as nővel?

Figyelt kérdés

Ebből is az igazi motorozásra gondolok, amit a sebesség határoz meg.

Ez azért érdekel mert tesóm unokahúga, annak ellenére is könyörög, hogy ismeri a vezetési szokásom, pedig mindig kifehéredik egy-egy kör végén, de mégis szereti, és csak 17 éves.

Másrészt ez megosztó hobbi, van aki kerüli még a barátságot is azzal akiről megtudja hogy motorja van, olyat is olvastam hogy még csak-csak összejönne vele, mert az érzések erősebbek, de házasságig nem menne el olyan férfival, hacsak nem választ, ami meg szerintem egy zsarolás.

2018. febr. 22. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért nem szeretik a nők a motorozást, mert balesetveszélyesnek tartják és féltik a párjukat. Félnek, hogy elveszítik. Én se járnék se motorossal, se hegymászóval, se sikóernyőssel.
2018. febr. 22. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én mindig örültem volna ha megismerek egy motorost mert nagyon szeretném ha egyszer elvinne a motorjával egy körre mert nagyon kíváncsi lennék milyen érzés. De sokan valóban nagyon féltik a párjukat. Bár ha valaki idegesen megy autózni az is sülhet el nagyon rosszul.
2018. febr. 22. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem feltétlenül kor és féltés kérdése. Kislány koromban szívesen mentem apukámmal motorozni, de később már nem. Nem kényelmes, nem praktikus.

22/l

2018. febr. 22. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Arra ott a túra motor ;)

Itt a nyomaték kárpótolja azt a kis kellemetlenséget ami ezzel jár.

2018. febr. 22. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a kor számít, hanem a mentalitás. Vannak félősek, és vagányak is minden korosztályban. Jó, a 80 éves nénik közt aránylag ritkább.:)
2018. febr. 22. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj ez személyfüggő. Ha az adott lány reális, korrekt, nem csak azt látja, hogy a srác motoros, hanem ha tetszik neki(!) megismeri, és ha például kiderül a srácról, hogy nagyon hősködik, állat módjára vezet, otthagyja a lány. És ugye a normális lányok megbízható párt keresnek, nem olyat aki bármikor elpatkolhat.

Az egyébként butaság, ha valaki azt mondja, hogy hűha ez motoros, na ez biztos balesetezni fog. Ez nem igaz, mivel ha normálisan vezet kb annyi esélye van a balesetre, mint kocsival.

Én is nagy motoros vagyok. Sokat motorozom, de sosem állatkodok közúton, meg sosem száguldozok. Nem azt jelenti, hogy tejbepapi lennék, hanem hogy megbízhatóan, tudatosan vezetek, és így is élvezem a motorozást. Volt barátnőmet például nem nagyon érdekelte, elfogadta mint hobbit. És szerintem ez lenne a korrekt.

(És egy jó tipp: sose válassz motoros lányt ha jót akarsz magadnak, ugyanis, tudod a fakanál ezeknek a kezéből nagyon könnyen kiesik, ha érted mire gondolok ;) mert van erre két ismerősöm révén is példa, hogy hosszútávra nem a legmegfelelőbb választás) De talán szerencséd lehet :D

2018. márc. 1. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahan persze. Vannak elvált egyedülálló vén rókák akik ötven körül kezdenek megőrülni és a motorozásért is.
2018. szept. 6. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!