Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Letezik, hogy egy olyan...

Letezik, hogy egy olyan emberbe legyek szerelmes akit meg soha nem lattam?

Figyelt kérdés
Van egy fiu beszelgetunk mar fel eve de meg soha nem lattam..Ez letezik,hogy erzelmeket taplok iranta? En tenyleg ugy erzem,hogy nagyon szeretem.

2018. febr. 22. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Találkozz vele minél hamarabb. Élőben gyakran elég más az ember, mint az interneten, így próbáld meg kevésbé beleélni ebbe magad. Persze van rá esély, hogy élőben is összejöhet ez a dolog és passzoltok egymáshoz, de sok esetben az ember csak idealizálja a másikat és teljesen más, mint amilyennek a netről elképzeled őt.
2018. febr. 22. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Aztán lehet, hogy egy 50 éves bácsi...

Igen, van ilyen. Jó reggelt szivi

2018. febr. 22. 18:53
 13/16 A kérdező kommentje:
18 eves.
2018. febr. 22. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen helyzetben vagyok... Bár én csak szenvedek, mert a srác már jó ideje egyáltalán nem válaszol az üzeneteimre.
2018. febr. 22. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
2018. febr. 22. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 9 hónapig voltam netes "kapcsolatban" egy sráccal. Nagyon tetszett teljesen odáig voltam érte és igen szerintem valamennyire beleszerettem. De sehogysem sikerült rávennem a talira.

Mire eljutott oda, hogy találkozni akart már találtam mást, aki hajlandó volt személyesen is megismerni. Azóta is eszembe jut, hogy de jó lenne legalább egyszer összefutni vele. :)

2018. febr. 22. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!