Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kocsma razzia. Megüthetem a...

Kocsma razzia. Megüthetem a bokámat?

Figyelt kérdés

Vidéken lakunk és kb 5en 15-16évesek beültünk egy kocsmába billiárdozni.De közben kikértünk pár somersbi cidert(4.5%)

És kiadták..Olyan 9óra körül beállított kb 30db rendőr, és NAVos mint valami razzia.Szerencsére nem volt ott nálunk egy italos uveg se, csak azt kérdezték hogy tudjuk egy hogy ez egy szorakozohely 18+-os, és hogy a szüleink tudjak-e..Felvettek az adatainkat, majd mehettunk.De viszont mondtak hogy az egyik haverom szuleit majd lehet felkeresik mert ő a legfiatalabb.De csak azert hogy a szulo tudta-e hogy ott volt.Nemkerdeztek hogy ittunk e,Szerintetek visszanezhetik a kamerafelvetelt es kiderulhet hogy fogyasztottunk?És igy utolag megbuntethetnek?

2018. febr. 17. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kicsit rátok akartak ijeszteni, nem lesz belőle semmi. Ha ittatok azért meg a vendéglátóhelyet húzzák le, mert kiszolgáltak. Szóval nem aggódnék. Kötve hiszem, hogy ilyesmiért biztonsági kamera felvételeket nézegetnének.
2018. febr. 17. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ėrdekli őket (fogja) hogy 18 alattiakat kiszolgálnak e alkohollal (mivel rólatok kiderült, hogy alatta vagytok) vissza fogják nėzni, ha van kamera. Azėrt mert kamerán nem mondanák meg ki hány ėves, de titeket biztosan tudnak. Rátok nėzve ebből az ėgvilágon semmi nem lesz! Viszont a tulajt nagyon megcseszik!
2018. febr. 17. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a helyet fogják megbüntetni, de nagyon. Valószínűleg több dolog is van ott, ami nem tiszta, a NAV nem razziázik csak úgy egész véletlenül.
2018. febr. 17. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Kell nekik a pénz, azért razziázgatnak. De nem büntetnek meg, csak szöveg van. Megúsztátok, ne aggódj.
2018. febr. 17. 10:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ezen a helyen elég sok fiatal szokott lenni..Amúgy ez egy lakótelepen volt, beszéltem az egyik ismerősömmel azon a napon a városban is 1kocsmában volt ilyen..Meg beszéltunk a nővel aki elvileg az ügyet vezette, mert elég befolyásosnak tűnt, hogy ez rendszeres-e aztmondta hogy nem, "hát ti ezt pont kifogtátok" xd Amúgy szüleimnek mondtam csak röhögtek hogy de nincs szerencsénk:D. Nemhiszem hogy 1 cidertől most rossz lennék olyan mint az üdítő. Főként billiárdozni mentünk, oda se mennék ha lenne itthon csak hát 100.000Ft ért drága:D Ez csak azért irtam mert eddig normális válaszok jöttek, de mindig előfordulnak az ilyen "15évesek minek jársz kocsmába" emberek
2018. febr. 17. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!