16-18 éves lányok! Mik az érdeklődési köreitek?
Ez eléggé megoszlik. Társaságtól függ. Ha általánosítanom kéne, akkor két csoportra osztanám a korosztályomat.
1. Plázacicák:
Általában csak fiúkról és a saját problémáikról szoktak beszélni. És persze más emberek (főleg lányok) kibeszélése.
2. "Kocka" csoport: (Én is ide tartozom)
Mi a legújabb filmek, videojátékok, animék, sorozatokról, könyvekről szoktunk beszélni. Néha az aktuális politikáról. És az iskolában ép aktuális tananyagról. Főleg történelemről, anatómiáról és biológiáról.
Nincsenek barátnőim, elvagyok egyedül XD
Sad story :'(
De a többi lány:
a, plázacica, ahogy az egyes is írta
b, stréber és a jegyeinek él; ezekkel főleg a leckéről és a tanulásról lehet beszélni, ha kérdezed a kedvenc könyvét vagy sorozatát, úgysem ismered, mert általában egy no name művészkönyv.
c, parti arc és mástól kéregeti a leckét 0-24ben; vele a legjobb bulihelyekről tudsz beszélgetni, és arról hogy mit hol lehet beszerezni 18 alatt, ami egyébként ennyi idősen illegális
d, a geek, amiről az első már írt szintén, bár én ilyen emberrel még nem nagyon találkoztam, (pedig ha nagyon kell én is ide sorolom magam)
e, ezeknek a keverékei + a "normálisak" (már ha van olyan) akikkel átlag bármiről tudsz, de kifejezett érdeklődési köre nincs, vagy legfeljebb 2 téma (az is valami teljesen random)
f, a magam fajta #sehovasemvagyokvalómindenhonnankilógóidiótacsodabogár
15/L (Tudom, hogy egy évvel a kategória alatt vagyok, de kevés a válasz eddig, gondoltam szaporítom.)
Változó:D
Van, akivel bármiről, a legnagyobb/legféltettebb titkaimat is tudja. Vele beszélek akár a kedvenc sorozatomról, vagy akár arról is, hogy min vesztünk össze a barátommal.
Másokkal pl. csak a suliban beszélek, velük nyilván kicsit behatároltabbak a témák. Tanulás, suli, felvételi, egyetemek, lakáskeresés, gimis bulik. A kozmetikusommal meg leginkább a sminkekről, arcápolásról szoktunk. És még sorolhatnám, hogy kikkel éppen mikről.
De alapvetően nyitott és érdeklődő lány vagyok, elbeszélgetek a divatról is, de a politikához is hozzá tudok szólni.
Barátnőkkel meg szinte mindenről tudok dumálni, legyen szó akár az akciós ruhákról a Zarában, vagy a kedvenc sorozatunkról, vagy a könyvről, amit éppen olvasok.
Nincsenek baratnoim:D
De ahogy az 1-es irta en a kocka csoportba tartozom, es en is ilyesmikrol beszelgetnek ha lenne kivel.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!